- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Origin güvenilmeyecek yerse hiç oyun almamak lazımGüvenmediğim yerden almam bro..
Ben bilindik yerlerden alırım sonra banlancam felan çekemem![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Origin güvenilmeyecek yerse hiç oyun almamak lazımGüvenmediğim yerden almam bro..
Ben bilindik yerlerden alırım sonra banlancam felan çekemem![]()
Kredi kartı şart mı?
Kredi kartını vermek istemiyorm. Hesap kartından tek ceksin istiyorum.
Ben 2 senedir gittigidiyordan almıstım keyi orda direk hesap kartındab cektirmiştim.
Tapatalk
Origin güvenilmeyecek yerse hiç oyun almamak lazım![]()
oyunu oynamadan soğudum. yalnız kaleciler harbi tırt ya2. bolge cok sacma defansif acidan aptal seyler oluyor adam pat diye sprint atio birden defans mal gjbi bakio. momentum mal gibi aptals ekmeler oluyor. kaleciler top sektirerek abuj goller oluyo falan
uzunca oynayınca anliosnn baya mal seyler oluooyunu oynamadan soğudum. yalnız kaleciler harbi tırt ya
şuna bak
GALATASARAY - FENERBAHÃE - Sezonun İlk FIFA 15 Derbileri Multiplayer'da! - YouTube
yanından geçen topa mudahalesi komedi 16:10
https://www.youtube.com/watch?v=tAGc2Nqm6BU&list=UUvKcRMr2_wmejWIIMuVRGZA#t=972
Oyunu PC'ye alanlar bugün saat 6'da (1.5 saat sonra) kore vpn'i ile aktive edip oynayabilir.
abi bi kore bi türkiye bi meksika ip ile giriyoruz sıkıntı olmasın![]()
ut takıl 14 maç
yalnız maça ilk yarıda 5 dakika falan ekliyor bir de yapay zeka 70te 3 oyuncuyu değiştirmiş oluyor, kalecilerde çok sıkıntı görmedim ben oyun muazzam bence , ufak tefek detaylar düzelirse kusursuza yaklaşır
Web app üzerinden satın aldığım 500 fifa points silinmiş lan..
Bu nasıl çakallık
nevet digital olarak aldım.oyunu alan oldu mu ps4 icin?