FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Kredi kartı şart mı?
Kredi kartını vermek istemiyorm. Hesap kartından tek ceksin istiyorum.

Ben 2 senedir gittigidiyordan almıstım keyi orda direk hesap kartındab cektirmiştim.

Tapatalk

Playstore üye ol doğum tarihini yarına ayarla 20 tl hediye çeki kazan oyunu 100 tl'ye al.
Ttnet abonesiysen 12 taksitle alabiliyorsun.
Hesap kartının internetten alışverişe açık olması lazım onla uğraşamam diyorsan Migros'ta ön ödemeli kart olan İninal kartı hiç bir bilgini vermeden alabilirsin.
TTnet abonesi değilsen kartla alacaksan yüzde 2 ya da 3 komisyon koyuyor oyunu alırken kartından 100 değil 102-103 çekebilir.

Geçen sene fifa 14'ü almıştım 12 taksitle sıkıntı olmadı oyunun çıktığı ilk gün oynadım.

Son düzenleme:
2. bolge cok sacma defansif acidan aptal seyler oluyor adam pat diye sprint atio birden defans mal gjbi bakio. momentum mal gibi aptals ekmeler oluyor. kaleciler top sektirerek abuj goller oluyo falan
oyunu oynamadan soğudum. yalnız kaleciler harbi tırt ya

şuna bak

GALATASARAY - FENERBAHÇE - Sezonun İlk FIFA 15 Derbileri Multiplayer'da! - YouTube

yanından geçen topa mudahalesi komedi 16:10

https://www.youtube.com/watch?v=tAGc2Nqm6BU&list=UUvKcRMr2_wmejWIIMuVRGZA#t=972

Son düzenleme:
abi bi kore bi türkiye bi meksika ip ile giriyoruz sıkıntı olmasın :D

Aynen:D bende o şekilde giriyorum, hatta bazen Singapur yapıyorum sıkıntı olmaz yav ben hep öyle yapıyorum hatta bazen iyi ping almak için sürekli abd üzerinden bağlanıyorum 3-4 yıldır böyle kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Kalecilerde ciddi sıkıntı var hiç mi test etmiyorlar anlamıyorum ki

beylerrr :D :D

attachment.php

Ekli dosyalar

• arsenal.webp
    arsenal.webp
    73,1 KB · Görüntüleme: 110
selcua bak hala aynı accurinsnin agzına turşu koymuş

yalnız maça ilk yarıda 5 dakika falan ekliyor bir de yapay zeka 70te 3 oyuncuyu değiştirmiş oluyor, kalecilerde çok sıkıntı görmedim ben oyun muazzam bence , ufak tefek detaylar düzelirse kusursuza yaklaşır

Web app üzerinden satın aldığım 500 fifa points silinmiş lan..
Bu nasıl çakallık

Geri
Üst Alt