FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Oyuna tam dalacakdım ki ultimate serverleri yoğunlukdan dolayı bilmem ne daha sonra deneyiniz demezmi bana ;(:38573:

Yalniz PS4'de serverler cok kötü, aynen PS3 de, degisen bir sey yok. Bosuna para ödedik. Yazik.
Az önce 0-4 dan maci 5-4'e cevirdim, sonra baglanti gitmis. :red:

Az evvel Burak'ı 1500'e aldı birisi, halbuki 800'e buy now vardı, ilk gün süper lig kadrosu kurmuştum şimdi satışa çıkardım hepsini 2-3 katı fiyatla gidiyor hepsi hafta sonu daha mı pahalıya giderdi acaba?

Az evvel Burak'ı 1500'e aldı birisi, halbuki 800'e buy now vardı, ilk gün süper lig kadrosu kurmuştum şimdi satışa çıkardım hepsini 2-3 katı fiyatla gidiyor hepsi hafta sonu daha mı pahalıya giderdi acaba?
Hafta sonu daha çok oyuncu olacağı için daha çok pack açılacak, yani markette daha çok kart = düşük fiyatlar. Ama arzu edilen yüksek ratingli (ve seksi :asd: ) topçuların fiyatı artabilir packlerden çok çıkmayacakları için ama talep fazla olacağı için.

Oh, bu yeni taktik menü ayarın otomatik ayarı yokmuş ya fut bölümünde :38573:

Her mac, her mac kim uğraşacak onunla yahu

Geldi ama henüz kurcalama aşamasını yeni tanımladım. Habe dabei, dir glaube ich,aus dem katolog etwas geschenkt wegen trophy , jubel oder so was.

Echt? Garnicht gesehen, danke bruder. Später ne runde zocken? Yalniz su Tactical Defending bi ögrenmedim be. Defansta cok hata yapiyorum maalesef...

Och ne, lass mal mit FUT Teams, bende zaten cöp kadro var ama FUT daha heyecanli oluyor.:D

Çöp dediğinde en au neconun takımı gibidir herhalde. Neyse akşama kadar ayarlarım takımı bende o zaman az çok. Hab ja einige leih spieler, unter anderem ronaldo :D(2spiele aber nur)

Çöp dediğinde en au neconun takımı gibidir herhalde. Neyse akşama kadar ayarlarım takımı bende o zaman az çok. Hab ja einige leih spieler, unter anderem ronaldo :D(2spiele aber nur)

Ich habe ein riesen Problem, irgendwas mit meiner Verbindung stimmt nicht... :(

l4c7d8wi.jpg

Bu ne beyler? :( Internetim aslinda iyi.
@Necati Şen
Ich habe Typ 2 aber bekommen immer diesen Fehler, habe zuletzt LAN-Kabel eingestellt, sollte ich lieber WIFI einstellen?

Ich habe ein riesen Problem, irgendwas mit meiner Verbindung stimmt nicht... :(

l4c7d8wi.jpg

Bu ne beyler? :( Internetim aslinda iyi.
@Necati Şen
Ich habe Typ 2 aber bekommen immer diesen Fehler, habe zuletzt LAN-Kabel eingestellt, sollte ich lieber WIFI einstellen?

wifi ile mac mi yapiyon sen
öyle cogu zaman kesinti yasarsin
kablo ile yap

Geri
Üst Alt