Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Oyuna tam dalacakdım ki ultimate serverleri yoğunlukdan dolayı bilmem ne daha sonra deneyiniz demezmi bana ;
38573:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalniz PS4'de serverler cok kötü, aynen PS3 de, degisen bir sey yok. Bosuna para ödedik. Yazik.
Az önce 0-4 dan maci 5-4'e cevirdim, sonra baglanti gitmis. :red:
Ps ile alakısı yok bunun. Ea server ile sorun bu maalesef. Fut server sorunu
Hafta sonu daha çok oyuncu olacağı için daha çok pack açılacak, yani markette daha çok kart = düşük fiyatlar. Ama arzu edilen yüksek ratingli (ve seksiAz evvel Burak'ı 1500'e aldı birisi, halbuki 800'e buy now vardı, ilk gün süper lig kadrosu kurmuştum şimdi satışa çıkardım hepsini 2-3 katı fiyatla gidiyor hepsi hafta sonu daha mı pahalıya giderdi acaba?
) topçuların fiyatı artabilir packlerden çok çıkmayacakları için ama talep fazla olacağı için.Oyuna tam dalacakdım ki ultimate serverleri yoğunlukdan dolayı bilmem ne daha sonra deneyiniz demezmi bana ;38573:
Senin Fifa 15i hala gelmedi mi?
Dogru dürüst mac oynamiyoruz server yüzünden. :38573:
Biz daldık da ne oldu maçı kazandık oyun bug yüzünden takılı kaldı mangırlar boşa gitti. Oyunun ciddi bir güncellemeye ihtiyacı var.
Geldi ama henüz kurcalama aşamasını yeni tanımladım. Habe dabei, dir glaube ich,aus dem katolog etwas geschenkt wegen trophy , jubel oder so was.
Echt? Garnicht gesehen, danke bruder. Später ne runde zocken? Yalniz su Tactical Defending bi ögrenmedim be. Defansta cok hata yapiyorum maalesef...
Oynarız, aber mit normalen teams erstmal![]()
En kötüsü veya sinir bozan taraf bu oyunda bence zaten.

Och ne, lass mal mit FUT Teams, bende zaten cöp kadro var ama FUT daha heyecanli oluyor.![]()
Inşallah oynarız. Ifade kelimesini görmedim ona göre :HNeyse akşam oynayakta alayım ifadeni.![]()
Inşallah oynarız. Ifade kelimesini görmedim ona göre :H

Çöp dediğinde en au neconun takımı gibidir herhalde. Neyse akşama kadar ayarlarım takımı bende o zaman az çok. Hab ja einige leih spieler, unter anderem ronaldo(2spiele aber nur)
Ich habe ein riesen Problem, irgendwas mit meiner Verbindung stimmt nicht...![]()
![]()
Bu ne beyler?Internetim aslinda iyi.
@Necati Şen
Ich habe Typ 2 aber bekommen immer diesen Fehler, habe zuletzt LAN-Kabel eingestellt, sollte ich lieber WIFI einstellen?