- 29 Şubat 2012
- 13.438
- 1.310
- 1.468
Webapp'a giren var mı? İki gündür bende 404 Not found hatası var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
resim cikmadi
Webapp'a giren var mı? İki gündür bende 404 Not found hatası var
bende böyle bir sey yok, simdi internete baktim da bazilar playstation plus yeni alanlarda 1-2 hafta sonra cikacak spielerbegegnung

nasil yok olm sahte ps4 mü sattilar sana
normalde cikmasi gerekiyor psn plus ile alakasi yok bende her fifa macinda cikiyor ilk günden beri
hayda :38573: ama sero de ayni problem var o da mi sahte ps4 almis. :/![]()
Nasil Küfür ediyoz PS4'de eskiden "Spielerbegegnungen" oynagmiz'a karsi adamlari görebildik ve Mesaj atiyorduk simdi böyle bir sey yok. Habe in der Liste von Spielerbegegnungen keine Spieler aufgelistet. Baya kötü olmus, 2-3 Mesajla eskiden psikolojik üstünlük sağladik..
Ben kiralamışdım ilk başda. Tek seferlikmi oluyor bilmiyorum ama haftada 1 kere olur diye tahmin ediyorumOyuncu kiralayan var mi?

Iki hafta sabredip dolu dolu küfür ederiz.bende böyle bir sey yok, simdi internete baktim da bazilar playstation plus yeni alanlarda 1-2 hafta sonra cikacak spielerbegegnung
Ben kiralamışdım ilk başda. Tek seferlikmi oluyor bilmiyorum ama haftada 1 kere olur diye tahmin ediyorum
Iki hafta sabredip dolu dolu küfür ederiz.