FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Webapp'a giren var mı? İki gündür bende 404 Not found hatası var

gLZPMN.jpg

resim cikmadi

bende böyle bir sey yok, simdi internete baktim da bazilar playstation plus yeni alanlarda 1-2 hafta sonra cikacak spielerbegegnung

Oyunun anasını ağlatmışlar. Gerçekçiliği full yapacağız diye. :D Kaleciler çok kötü. Tamam benim kadromda çok iyi değil ama bu kadar da olmaz. Arda Deniz bende girdim şimdi.

bende böyle bir sey yok, simdi internete baktim da bazilar playstation plus yeni alanlarda 1-2 hafta sonra cikacak spielerbegegnung

nasil yok olm sahte ps4 mü sattilar sana :asd:
normalde cikmasi gerekiyor psn plus ile alakasi yok bende her fifa macinda cikiyor ilk günden beri

[FBV]10204657495738658[/FBV]

gomis ile oyundaki ilk frikik golümü attim
adam allah ne verdiyse vurdu :D

Son düzenleme:
Bütün Takimi sattim yav. Emenike cok les oyuncu, 88 Pace yaziyor ama en fazla 80 In Game. Belki de 90 Kilo ve 60 Agility oldugu icin. Hybrid kuracagim..
Yalniz Emenike 8 Bin'e aldim 10'e sattim, Sneijder 3'e 4'e sattim. :D

Nasil Küfür ediyoz PS4'de eskiden "Spielerbegegnungen" oynagmiz'a karsi adamlari görebildik ve Mesaj atiyorduk simdi böyle bir sey yok. Habe in der Liste von Spielerbegegnungen keine Spieler aufgelistet. Baya kötü olmus, 2-3 Mesajla eskiden psikolojik üstünlük sağladik..

Yazmadım küfürü ona. Ortaya atım sadece boş boş oynarken:D
Fifa14de spielebegegnungda vardı kişiler. Şimdi yokmu? Hmmm. Das ist doof

Fut'da 4-5 maçtır bug yüzünden maçı bitiremiyorum. Kazanıyorum ama maç bittiğinde oyuncular düdük gibi sahada bekliyor ne yaptıysam düzelmedi. Bende maçtan çıkmak zorunda kalıyorum dünyanın mangırı gitti bu yüzden.

hepinize bozuk oyun veya konsol satmislar :rolleyes-99:

Bu origin'deki origin points ne işe yarıyor dostlar.?

Geri
Üst Alt