FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Defans yapmayı kavrarsaniz keyif alırsınız bence. 13 ve 14un hiç olmadığı kadar top tutmayı ve pas yapmayı ödüllendiriyor.

41212(2) formasyonu çok iyi. Ucuz bi BPL takimi isterseniz:

Jovetic-Zarate
Cabella
Coutinho-Lallana/Dembele
Matic/Fernando
Gibbs-Sakho-Kaboul-Sagna
Begovic

N5

Defans yapmayı kavrarsaniz keyif alırsınız bence. Rakibi takip edin, hurra dalmayin.

13 ve 14un hiç olmadığı kadar top tutmayı ve pas yapmayı ödüllendiriyor. Sabırlı oyunla çoğu Maci kazanmak mümkün. Hem de farklı şekilde.

41212(2) formasyonu çok iyi. Ucuz bi BPL takimi isterseniz:

Jovetic-Zarate
Cabella
Coutinho-Lallana/Dembele
Matic/Fernando
Gibbs-Sakho-Kaboul-Sagna
Begovic

N5

Topun kontrolü daha bir elinizde bu oyunda. Hücumda yapılması gereken iki temel olay var; topu tamamen elde tutup rakip ceza alanı önünde bol pas + boşluk aramak (bir nevi barçanın yaptığı) ya da defansa gömülüp, ilerde de hızlı adamlar bırakmak suretiyle kontra atak yapmak. Defans konusunda da Talha'nın dediği doğru, hurra dalmadıkça sorun yok.

Oyuna ancak 2 hafta dayanabildim, o zamandan beri de oynamiyorum. Gercekten kotu.

Topun kontrolü daha bir elinizde bu oyunda. Hücumda yapılması gereken iki temel olay var; topu tamamen elde tutup rakip ceza alanı önünde bol pas + boşluk aramak (bir nevi barçanın yaptığı) ya da defansa gömülüp, ilerde de hızlı adamlar bırakmak suretiyle kontra atak yapmak. Defans konusunda da Talha'nın dediği doğru, hurra dalmadıkça sorun yok.

Tek paslar'da öldürücü oluyor.

Div 1deki hileciler yüzünden takımı resetledim.Bakalım Div10 sıfırdan başladık.

Eskisehirspor takini kurup DIV 1 hedef alinacak. DIV 3 itibaren basari olur :D

Chech

Zabeleta-cahill-kosencly-baines

Mirallas-gerrard-ramires-schürrle

Falcao-V.persie
(4-4-2)

Bu kadro yetersiz mi renktaşlar ? Yoksa benmi harbiden oynamayı bilmiyorum ?

Div2'de kaldım ne çıkabiliyorum nede düşüyorum 5-6 sezondur yerimde sayıyorum.

Şu oyuncu yerine şu x oyuncu olsa daha iyi dediğiniz biri vamı ? Gerçektende ne yapcam bilmiyorum yavaş yavaş zevksizleşmeye başlıyor

Webapp'daki günlük hediye gold pack geldi. Açamadan kayıp oldu.

Geri
Üst Alt