FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Messi'yi 7 milyona sattım yerine Robben Suarez Neuer Neymar Reus Sergio Ramos Alaba Lahm Bale aldım ve 2 milyonum daha var bence yeterince adil bir ödeşme oldu
:D
Her oyuncu değerini bulunca satılır arkadaş :D
Ne de olsa Messi kutudan çıkmıştı :D

Evet aynen öyle, bir de CAM demişken 2015'te CAM'ın varlığını daha bir anlıyorsun sahada. 2014'te CAM'lar var mı yok mu belli değildi. Zaten millet de CAM'ları CM'ye çeviriyordu 2014'te. :D
Aynen. Favori formasyonlarim 4231 ve 41212(2) bu yüzden. Kanatlar biraz etkisiz geldi, oyuna çok uzak kalıyorlar.

N5

Ne adi bir oyun bu ya

2. lige ciktim ama oyunda bug oldugu icin yine 3. ligde baslamak zorunda kaldim

Sonraki sezon son macta 3 ligde kalmayi basardim, mac bitti 2-1 kazandim ama server coktu ve 4 lige dusuruldum oyunu terketmisim diye

Allah bildigi gibi yapsin bu oyunu icat edenleri

Gece gece sinir oldum pazar aksamimin icin etti adi oyun

Son düzenleme:
Ben cam mevkini hem fifa 14 de hem 15 de çok etkin kullanıyorum. Bana görede bu oyunda kanatlar biraz uzak kalıyor bunun sebebide top tutmaktan kaynaklaniyor oyun daha çok ortada geçiyor ve kanatlar ara toplarına geç hareketleniyor gibi geldi bana. Geçen sene cam olarak Nasri ile başladım Rooney'e döndüm ve efsane performans aldım.

Bu sene Zarate ile başladım 118 maçta 56 gol attı biraz önce hunter basılı cam Rooney düşürdüm bakalım bu oyunda nasıl Rooney?

2502ca5b2a2e64617c822b23b7c5c99f.jpg

Elimde söyle bir kadro var.

Kalan paramı Lloris'e mi yatırayım yoksa RM Sanchez'e mi?

Valla bi kaleciye 30k vermek hiç içimden geçmiyor ama çok iyi ise veririm malum oyunda kaleciler baya sıkıntılı. Lloris kullanan var mı?

Valla bi kaleciye 30k vermek hiç içimden geçmiyor ama çok iyi ise veririm malum oyunda kaleciler baya sıkıntılı. Lloris kullanan var mı?
Lloris'i kullanmadim ama karşıma çıktığı her mac sövmüşümdür, çok kurtarış yapıyor. Sanchez çok iyi değildi denediğimde. CDM'e Matic düşün derim bu arada.

N5

balotelli'yi sat. onun yerine benteke veya van persie'yi al.

balotelli ofansif/defansif destegi sifir.

Fifa 13 bu oyunun yanında çok daha kapsamlı ve iyi zeka isteyen bi oyundu.Bu oyunda pace'i yüksek olan oyuncular yardırıp gidiyor.savunma oyuncularıyla yakalamak çok çok zor.Hücumda çok pas yaparak pozisyona girebiliyorsunuz ancak 13 ve 14'teki kadar futbola dayalı değil de hızlı hücuma ve çalıma dayalı bi oyun olmuş.Benim beklentilerim daha akılcı bi oyun ve takım oyununu daha kolay uygulayabileceğin bi oyun olmasıydı.Pace ve driplingi iyi olan oyuncuları durdurabilmek hakikaten çok zor.Umarım önümüzdeki sene bireysel oyunu biraz daha takım oyununa döndürebilirler.defans oyuncularına da bi zahmet el atsınlar.hiçbişeye yetişemiyo adamlar.

balotelli'yi sat. onun yerine benteke veya van persie'yi al.

balotelli ofansif/defansif destegi sifir.
Balotelli baya iyi bence. Defans yardımına ihtiyacım yok 102 maç 136 gol attı baya memnunum.

Hatta Sturridge satıp ilerde D.Costa'yı düşünüyorum. Sturridge hiç beklediğim gibi çıkmadı.

O zaman Lloris'e değer 30k. Yaya'yı alana kadar Fellaini idare ediyor :)

Sağ kanat için önerin var mı?
Mirallas bence iyi. Mangala yerine Cahill düşünebilirsin. Mangala h/h olduğundan ileri çıkıp duruyor.
Balotelli baya iyi bence. Defans yardımına ihtiyacım yok 102 maç 136 gol attı baya memnunum.

Hatta Sturridge satıp ilerde D.Costa'yı düşünüyorum. Sturridge hiç beklediğim gibi çıkmadı.
Jovetic seni uzun sure idare eder. Müthiş oyunda.

N5

Geri
Üst Alt