Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.767
- 1.652
- 1.198
Vayy ses mükemmel çocukluktan bu yana efsanedir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vayy ses mükemmel çocukluktan bu yana efsanedir.
Aynen. Favori formasyonlarim 4231 ve 41212(2) bu yüzden. Kanatlar biraz etkisiz geldi, oyuna çok uzak kalıyorlar.Evet aynen öyle, bir de CAM demişken 2015'te CAM'ın varlığını daha bir anlıyorsun sahada. 2014'te CAM'lar var mı yok mu belli değildi. Zaten millet de CAM'ları CM'ye çeviriyordu 2014'te.![]()
Us psnFifa 15i en ucuza alacağımız mecra neresi renkdaşlar
Pc için demeyi unutmuşumUs psn
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fifa 15i en ucuza alacağımız mecra neresi renkdaşlar
Lloris'i kullanmadim ama karşıma çıktığı her mac sövmüşümdür, çok kurtarış yapıyor. Sanchez çok iyi değildi denediğimde. CDM'e Matic düşün derim bu arada.![]()
Elimde söyle bir kadro var.
Kalan paramı Lloris'e mi yatırayım yoksa RM Sanchez'e mi?
Valla bi kaleciye 30k vermek hiç içimden geçmiyor ama çok iyi ise veririm malum oyunda kaleciler baya sıkıntılı. Lloris kullanan var mı?
![]()
Elimde söyle bir kadro var.
Kalan paramı Lloris'e mi yatırayım yoksa RM Sanchez'e mi?
Valla bi kaleciye 30k vermek hiç içimden geçmiyor ama çok iyi ise veririm malum oyunda kaleciler baya sıkıntılı. Lloris kullanan var mı?
O zaman Lloris'e değer 30k. Yaya'yı alana kadar Fellaini idare ediyorLloris'i kullanmadim ama karşıma çıktığı her mac sövmüşümdür, çok kurtarış yapıyor. Sanchez çok iyi değildi denediğimde. CDM'e Matic düşün derim bu arada.
N5
Balotelli baya iyi bence. Defans yardımına ihtiyacım yok 102 maç 136 gol attı baya memnunum.balotelli'yi sat. onun yerine benteke veya van persie'yi al.
balotelli ofansif/defansif destegi sifir.
Mirallas bence iyi. Mangala yerine Cahill düşünebilirsin. Mangala h/h olduğundan ileri çıkıp duruyor.O zaman Lloris'e değer 30k. Yaya'yı alana kadar Fellaini idare ediyor![]()
Sağ kanat için önerin var mı?
Jovetic seni uzun sure idare eder. Müthiş oyunda.Balotelli baya iyi bence. Defans yardımına ihtiyacım yok 102 maç 136 gol attı baya memnunum.
Hatta Sturridge satıp ilerde D.Costa'yı düşünüyorum. Sturridge hiç beklediğim gibi çıkmadı.
sıkılmadınız mı yha futbol oyunları fln .ss