Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 36.337
- 9.713
- 2.568
Messi 6 milyon ediyor ama satıp satmama konusunda kararsızım
![]()
ben olsam satardım
sat sat 2 FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
![]()
Boyle yap. Hafta içi gece 2-6 arası yuksek fiyatlara satabilirsin. %5 vergiyi unutma, sattığını fiyatın %95i eline geçecek.Ben olsam elimdeki Messiyi yüksekten satıp daha ucuza Messi düsürmeye bakardim. Böyle böyle aradaki farkalarla messinin etrafina takımı kurarsin.
Aynen öyle. Bi maçta rakip ceza sahasının önünde 15dk top cevirdigimi bilirim, sonunda da gölü attım tabi. Şey çok güzel. Cam ile forvete pas, forvetten Cam'e geri pas. Bunu yapınca genelde forvete markaj yapan stoperle Cam'e dalmaya çalışıyorlar, forvet boşta kaldığı için ara pasla fişi cekiyorum.Topun kontrolü daha bir elinizde bu oyunda. Hücumda yapılması gereken iki temel olay var; topu tamamen elde tutup rakip ceza alanı önünde bol pas + boşluk aramak (bir nevi barçanın yaptığı) ya da defansa gömülüp, ilerde de hızlı adamlar bırakmak suretiyle kontra atak yapmak. Defans konusunda da Talha'nın dediği doğru, hurra dalmadıkça sorun yok.
Boyle yap. Hafta içi gece 2-6 arası yuksek fiyatlara satabilirsin. %5 vergiyi unutma, sattığını fiyatın %95i eline geçecek.
Tebrikler bu arada
N5
Vergi?
Amerikan devletine vergi veriyorsun
* LG G2 Tapatalk *
Dün basladim UT oynamaya.
Müthis kadro kurdum, durdurmak mümkün degil simdilik. 88 lik takimlar bile engel olamiyor.
asd FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead
En hantal adamın Khedira normaldir.
Webapp'daki günlük hediye gold pack geldi. Açamadan kayıp oldu.
Evet aynen öyle, bir de CAM demişken 2015'te CAM'ın varlığını daha bir anlıyorsun sahada. 2014'te CAM'lar var mı yok mu belli değildi. Zaten millet de CAM'ları CM'ye çeviriyordu 2014'te.Aynen öyle. Bi maçta rakip ceza sahasının önünde 15dk top cevirdigimi bilirim, sonunda da gölü attım tabi. Şey çok güzel. Cam ile forvete pas, forvetten Cam'e geri pas. Bunu yapınca genelde forvete markaj yapan stoperle Cam'e dalmaya çalışıyorlar, forvet boşta kaldığı için ara pasla fişi cekiyorum.
N5