FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Ben olsam elimdeki Messiyi yüksekten satıp daha ucuza Messi düsürmeye bakardim. Böyle böyle aradaki farkalarla messinin etrafina takımı kurarsin.

Topun kontrolü daha bir elinizde bu oyunda. Hücumda yapılması gereken iki temel olay var; topu tamamen elde tutup rakip ceza alanı önünde bol pas + boşluk aramak (bir nevi barçanın yaptığı) ya da defansa gömülüp, ilerde de hızlı adamlar bırakmak suretiyle kontra atak yapmak. Defans konusunda da Talha'nın dediği doğru, hurra dalmadıkça sorun yok.
Aynen öyle. Bi maçta rakip ceza sahasının önünde 15dk top cevirdigimi bilirim, sonunda da gölü attım tabi. Şey çok güzel. Cam ile forvete pas, forvetten Cam'e geri pas. Bunu yapınca genelde forvete markaj yapan stoperle Cam'e dalmaya çalışıyorlar, forvet boşta kaldığı için ara pasla fişi cekiyorum.

N5

Bu oyun çok yerden yere vuruluyor ama ekşi de bi değerlendirme alak oynayanlardan PS4 için. Çok kolay olduğundan şikayetçi hemen herkes.

42d33d7b4f3c429c71ee633006447eca.jpg

Burak :(

N5

:D:D:D:D ulan kendini yere atip aldigi peno vede igrenc vurdugu topu kalecinin yumurtlamasiyla IF aldi herif ya

Sneijder IF LW Degilde CAM olsa varya

IF Burak - IF Emenike
If Sneijder

Aboo

Aynen öyle. Bi maçta rakip ceza sahasının önünde 15dk top cevirdigimi bilirim, sonunda da gölü attım tabi. Şey çok güzel. Cam ile forvete pas, forvetten Cam'e geri pas. Bunu yapınca genelde forvete markaj yapan stoperle Cam'e dalmaya çalışıyorlar, forvet boşta kaldığı için ara pasla fişi cekiyorum.

N5
Evet aynen öyle, bir de CAM demişken 2015'te CAM'ın varlığını daha bir anlıyorsun sahada. 2014'te CAM'lar var mı yok mu belli değildi. Zaten millet de CAM'ları CM'ye çeviriyordu 2014'te. :D

Geri
Üst Alt