FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

beyler sadece bendemi öyle oluyor yoksu Finess Shortlar artik girmiyor mu?

Robben ve Zlatan ile yapsan GIRMIYOR ya... anlamadim gitdim.

Fines Shotlar OP olmasin diye degisdirmisler...ama tamamen öldürmüsler....yoksa genel olarak mi FIFA15 de Sut ve gol atmak zorlasdi?

ne yapcan fines shotu yolla köseye gitsin ;)

ne yapcan fines shotu yolla köseye gitsin ;)

Allah ne verdiyse vurudum zaman Kalenin üstünden gidiyor :D

Saka maka bu FIFA da daha biraz fazla "AIM"yapmak lazim..FIFA 14 de en sola veya en saga hedef yapiyordum 99% GOl oluyordu..simdi fifa15 de kalenin yaninda gidiyor :D

Son zamanlarda bititiciliğimi acayip geliştirdim. Yakın köşe, uzak köşe, kalecinin bacak arası affetmiyorum.

Saka maka bu FIFA da daha biraz fazla "AIM"yapmak lazim..FIFA 14 de en sola veya en saga hedef yapiyordum 99% GOl oluyordu..simdi fifa15 de kalenin yaninda gidiyor :D
demoyu oynamistim fark ettigim orda, sutlari yakindan atacan yani fifa 14de kaleye nekadar yaklasirsan kaleci sansliydi simdi tersi gibi.

ben şut atarken sol analogla bir yöne aim verip hemen peşine sol analogun kalenin olduğu yanında yarım daire çiziyorum hep tutuyor kaleyi :D ama gol az oluyor

--------------Consigli---------
Janmaat-----Evans-----Subotic-----Santon
--------Tettey-------Sissoko------
Valencia-------Barkley(Nolan)----------Mirallas(Menez)
-----------A.Carrolll-----------

Önüme geleni tokatlıyorum Ut'da:ka21: En çokta şu pace'cileri yenmek zevkli oluyor. En son Real- Barca karmasını yendim 2-0. Her aldıkları topu defans arkasına ara pası yapıyorlar sürekli. Böyle adamlara karşı mümkün olduğu kadar topu çevirin geride falan bi süre sonra dengeleri bozuluyor. Oyundan çıkıyorlar paso:D PS4 online kapışabiliriz kendine güvenen gelsin pls.

--------------Consigli---------
Janmaat-----Evans-----Subotic-----Santon
--------Tettey-------Sissoko------
Valencia-------Barkley(Nolan)----------Mirallas(Menez)
-----------A.Carrolll-----------

Önüme geleni tokatlıyorum Ut'da:ka21: En çokta şu pace'cileri yenmek zevkli oluyor. En son Real- Barca karmasını yendim 2-0. Her aldıkları topu defans arkasına ara pası yapıyorlar sürekli. Böyle adamlara karşı mümkün olduğu kadar topu çevirin geride falan bi süre sonra dengeleri bozuluyor. Oyundan çıkıyorlar paso:D PS4 online kapışabiliriz kendine güvenen gelsin pls.

Carool ile napiyorsun? Orta Kafa Gol? :D

Defans isini yavas yavas cözüyorumda...bu Sut atma olayina gicik oldum.

ARKADAS GIRMIYOR TOP ...BUDA MI GOL DEGIL habere....

YILDIZ Oyuncu+Sut Yardimi Acik bile olsa...girmiyor anasini satim...
Cogunlukla Ceza saha cizgi yakinlarinda.

Carool ile napiyorsun? Orta Kafa Gol? :D

Benim taktiğe en uygun forvet oyunda. Kafa topu geldiği zaman affetmiyor. Bi de ileri attığım uzun topların hepsini indiriyor. Fiziği de 86 mı ne ayağından top almak güç baya. Yerden de iyi bence bulduğu zaman atıyor içeride. Kornerlerimin de çoğu tehlikeli çok gol atıyorum kornerden Subotic'de dehşet çıkıyor kafaya.

En iyi Serie A Stoper İkilisi hangisi ?

Chiellini - XXX

Barzagli/Cacares/Castan ?

Barzagli müthiş.

N5

Sağol.

___________Higuain
__________Tevez
XXX De Rossi Transfer XXX
XXX Cacares XXX XXX
___________GK

1. 442 (lm;rm..) vs 4222 (acms) ?

2. Transfere kim iyi olur Vidal ve Pogba hariç ?
Hernanes,Marchisio, Guarin, Pirlo,Naingolang,Hamsik ?

Son düzenleme:
Arkadaşımdan bi kaç günlüğüne konsolunu aldım(ps4)

Fifa tam anlamıyla rezalet.Başka cümleyle anlatamıyorum.Bu kadar kötü bi futbol oyununu konsola nasıl sunmuşlar yazık gerçekten.Pc de topun hakimi olabiliyorsun.Pas oyunu yapabiliyor,oyunu rakip yarısahaya yıkabiliyorsun.Konsolda iki pastan sonra oyun bi şekilde topu senin ayağından zorla alıyor.Tek istediği şey en basit şekilde gol atman.Hızlı koşma tuşuna basılı tut koş,orta yap,70 metre ara pası yap.Bu kadar.Tam arcade oyun olmuş.PC ile arasında uçurum fark var.Ben PC oyuncusuyum Div1de 4 tane üstüste 0-0 biten maçımı biliyorum bu sezon.Konsolda her maç hayvan gibi gol oluyor.Oynanışı gerçekten hiç eğlenceli değilmiş.Tak-çalıştır yapan,günde bi saat oyun oynayan herifler düşünülerek, iyi ile kötü arasında farkı kapatma adına böyle bi yola başvurmuşlar heralde.

Arkadaşımdan bi kaç günlüğüne konsolunu aldım(ps4)

Fifa tam anlamıyla rezalet.Başka cümleyle anlatamıyorum.Bu kadar kötü bi futbol oyununu konsola nasıl sunmuşlar yazık gerçekten.Pc de topun hakimi olabiliyorsun.Pas oyunu yapabiliyor,oyunu rakip yarısahaya yıkabiliyorsun.Konsolda iki pastan sonra oyun bi şekilde topu senin ayağından zorla alıyor.Tek istediği şey en basit şekilde gol atman.Hızlı koşma tuşuna basılı tut koş,orta yap,70 metre ara pası yap.Bu kadar.Tam arcade oyun olmuş.PC ile arasında uçurum fark var.Ben PC oyuncusuyum Div1de 4 tane üstüste 0-0 biten maçımı biliyorum bu sezon.Konsolda her maç hayvan gibi gol oluyor.Oynanışı gerçekten hiç eğlenceli değilmiş.Tak-çalıştır yapan,günde bi saat oyun oynayan herifler düşünülerek, iyi ile kötü arasında farkı kapatma adına böyle bi yola başvurmuşlar heralde.
Sen Oynayamamışsın.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen Oynayamamışsın.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türkçe öğren şarif.Okuduguna anlam katamıyorsun daha.Pc ile konsol arasındaki farktan bahsettim.

Neyse farklı forumlarda bu konsoldaki oynanabilirlik olayını araştırdım.Fazla şikayet var konuyla ilgili.PC de yapılan hileler yüzünden sırf fifa oynayabilmek için konsol almayı planlıyordum vazgeçtim.Belki gelecek sene daha sağlam, arcade oyundan uzak bi oyun sunarsa ea konsola dönebilirim.

Geri
Üst Alt