Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 36.336
- 9.713
- 2.568
Yumuşak mı?
aynen , en rahat gamepad ps4ten falan iyi bence
logitech f510 vardı bende bozulunca xbox kablosuz aldım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yumuşak mı?
@Nuri Aslantas uzun zamandır Sneijder'in long shot ve shot power'ın yükselmesini istiyordun. Neredeyse 1.5 ay önce shot power 88, long shot 86 olmuş. Bir kaç değişiklik daha var tabi ama böyle daha gerçekçi olmuş.
Sağlamsa Lassa
TT Arena FIFA 16?
Sağlamsa Lassa
İnşallahHayrili olsun diyebillir miyiz?
Hayri CundHayrili olsun diyebillir miyiz?
Fifa 15'de Division 1 sampiyonu oldum Galatasaray ile. Aranizda bunu basarabilen delikanli varmi?ride: noobs
Diziliş,Oyun tarzın ve sistem (indv tactic) neydi?
Not: Sadece 4...yoksa 4,5 yıldız li rakipler de var miydi.
Arsenal, Liverpool, AC Milan, Inter, Tottenham, Schalke ve rus takim rakipleri vardi. Dizilis 4-4-2 orta saha diamond shape. Taktik ise "Parking Bus" ve kontra attak.Bruma forvette super etkili. Onla kontra attakta rakip defansi geciyorum. Duz kosu yapacaksin arada sira biraz saga sola
Bruma - Burak
Sneijder
O. Adin Altintop
Melo
Dzemailli, Semih, Chedjou, Sabri
Zamanında doğru defans oyuncusunu seç ve o çapraz koşu yolunu kapat 1-2 oyuncu ile ve diğer oluşan açıkları sürekli kontrol et. Zamanında doğru futbolcuyu seçip doğru yere koşmak rakibin üzerine gidip tackle yapmaktan daha önemli. CDM oyuncun ile sürekli açıkları kapat.Bazen rakip oyuncu ile bi taraftan bi çapraz koşu yapiyor ...yok hacı cok zor defanse ediyorum.
Haa yavaş yavaş oluyor..tactical defendingi vs çözüyorum tamamende ...yinede oyun motorunun içine etmişler.
#PatchŞart
Öyle demeyelim de biraz degisti alisirsin. Bol bol uzaktan sut at müthis goller atabiliyorsun.beyler sadece bendemi öyle oluyor yoksu Finess Shortlar artik girmiyor mu?
Robben ve Zlatan ile yapsan GIRMIYOR ya... anlamadim gitdim.
Fines Shotlar OP olmasin diye degisdirmisler...ama tamamen öldürmüsler....yoksa genel olarak mi FIFA15 de Sut ve gol atmak zorlasdi?