FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

coinler kaca satilio satsammi acaba 400bin fln

Kaleye Cech al rahatla Begovic üstüne gelen toplarda mallaşıyor ayrıca eli ile doğru düzgün oyun kuramıyor. Howard handling dışında çok iyi.

Sağlamsa Lassa

Kaleye Cech al rahatla Begovic üstüne gelen toplarda mallaşıyor ayrıca eli ile doğru düzgün oyun kuramıyor. Howard handling dışında çok iyi.

Sağlamsa Lassa

Kurdum Beginner Team :

uploadfromtaptalk1417547828574.webp

Yedekler: Emenike & Sandro

- Chech e para yok şimdilik :D
- 1x Forvet;1x Stoper 2x Bek değiştireceğim kısa vadede

Son düzenleme:
BPL'de hangi stoper sağlam. Ben Cahill, Koscielny ve Smalling ile oynuyorum Smalling mallaşıyor ara ara.

Sağlamsa Lassa

8. lig'e ciktiktan sonra bu kadro yu kurmustum: .... FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead

Rahat bir sekilde hic tekrarlamadan 4. lig'e ciktim. 50k coins var. Kadro icin önerilere acik biriyim, varsa yazin. Biraz güclendirmeyi düsünüyorum.

Su an 4. lig'te 2 macta 6 puan alabildim. Yani kadro fena degil, özellikle defans, Khedira, Deulofeu ve Hernandez cok iyi.

Orta saha yi degistirmek isterim acikcasi. Fernando yerinde Fernandinho olabilir, ama pahali, deger mi bilemiyorum. Mutlaka Khedira gibi süpürücü biri lazim takima. Ayrica oyun tarzindan dolayi - ceza sahasi cizgiye yönelerek topu geriye birakmak - Khedira bol bol gol atiyor. Yani Khedira yi atin derseniz, ayni oyuncu profilinde adam lazim.

50k yi kullanip kadro yu nasil güclendirebilirim? Yoksa bu sekilde devam mi etsem, henüz hic zorlanmadim, zorlanmam da heralde 1. lig'e kadar.

Playstation cafede Fifa 15'i oynadığımızda niye anlamsız bir lag oluyor acaba? Resmen 1 sn sonra tepki veriyor oyun.

Geri
Üst Alt