FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Nuri Aslantas uzun zamandır Sneijder'in long shot ve shot power'ın yükselmesini istiyordun. Neredeyse 1.5 ay önce shot power 88, long shot 86 olmuş. Bir kaç değişiklik daha var tabi ama böyle daha gerçekçi olmuş.

Sağlamsa Lassa

@Nuri Aslantas uzun zamandır Sneijder'in long shot ve shot power'ın yükselmesini istiyordun. Neredeyse 1.5 ay önce shot power 88, long shot 86 olmuş. Bir kaç değişiklik daha var tabi ama böyle daha gerçekçi olmuş.

Sağlamsa Lassa

Eline saglik Sero, adamsin <3. Sneijder bana göre hala underrated, adam Türkiye Ligine cok üstün bir oyuncu gercekten...Ama ben yaklasik 2 aydir Fifa oynamdim, fazla zamanim yok + keyif de alamiyorum artik

Fifa 15'de Division 1 sampiyonu oldum Galatasaray ile. Aranizda bunu basarabilen delikanli varmi? :pride: noobs

Bazen rakip oyuncu ile bi taraftan bi çapraz koşu yapiyor ...yok hacı cok zor defanse ediyorum.

Haa yavaş yavaş oluyor..tactical defendingi vs çözüyorum tamamende ...yinede oyun motorunun içine etmişler.

#PatchŞart

Diziliş,Oyun tarzın ve sistem (indv tactic) neydi?

Not: Sadece 4...yoksa 4,5 yıldız li rakipler de var miydi.

Arsenal, Liverpool, AC Milan, Inter, Tottenham, Schalke ve rus takim rakipleri vardi. Dizilis 4-4-2 orta saha diamond shape. Taktik ise "Parking Bus" ve kontra attak. :P Bruma forvette super etkili. Onla kontra attakta rakip defansi geciyorum. Duz kosu yapacaksin arada sira biraz saga sola :D

Bruma - Burak
Sneijder
O. Adin Altintop
Melo
Dzemailli, Semih, Chedjou, Sabri

Arsenal, Liverpool, AC Milan, Inter, Tottenham, Schalke ve rus takim rakipleri vardi. Dizilis 4-4-2 orta saha diamond shape. Taktik ise "Parking Bus" ve kontra attak. :P Bruma forvette super etkili. Onla kontra attakta rakip defansi geciyorum. Duz kosu yapacaksin arada sira biraz saga sola :D

Bruma - Burak
Sneijder
O. Adin Altintop
Melo
Dzemailli, Semih, Chedjou, Sabri

ne gicik bi oyun stilin varmis la :D

JOGA BONITO nerdeeeee xD

Bazen rakip oyuncu ile bi taraftan bi çapraz koşu yapiyor ...yok hacı cok zor defanse ediyorum.

Haa yavaş yavaş oluyor..tactical defendingi vs çözüyorum tamamende ...yinede oyun motorunun içine etmişler.

#PatchŞart
Zamanında doğru defans oyuncusunu seç ve o çapraz koşu yolunu kapat 1-2 oyuncu ile ve diğer oluşan açıkları sürekli kontrol et. Zamanında doğru futbolcuyu seçip doğru yere koşmak rakibin üzerine gidip tackle yapmaktan daha önemli. CDM oyuncun ile sürekli açıkları kapat.

Patch'e gerek yok alışman lazım. Oyun şu an için kaleciler hariç gayet iyi. En azından ilk güne göre daha iyi 2-3 tane patch çıktı zaten.
Sağlamsa Lassa

pcde fiyatlar acayip düştü hele bu hafta sif st ronaldo ve if ibra için oyuncular sudan ucuz fiyata gidiyor , sağlam kadro kurmak isteyenler fırsatı kaçırmasın bence, zaten o kartlar da taş çatlasa 10 ballı oyuncuya çıkar

beyler sadece bendemi öyle oluyor yoksu Finess Shortlar artik girmiyor mu?

Robben ve Zlatan ile yapsan GIRMIYOR ya... anlamadim gitdim.

Fines Shotlar OP olmasin diye degisdirmisler...ama tamamen öldürmüsler....yoksa genel olarak mi FIFA15 de Sut ve gol atmak zorlasdi?

beyler sadece bendemi öyle oluyor yoksu Finess Shortlar artik girmiyor mu?

Robben ve Zlatan ile yapsan GIRMIYOR ya... anlamadim gitdim.

Fines Shotlar OP olmasin diye degisdirmisler...ama tamamen öldürmüsler....yoksa genel olarak mi FIFA15 de Sut ve gol atmak zorlasdi?
Öyle demeyelim de biraz degisti alisirsin. Bol bol uzaktan sut at müthis goller atabiliyorsun.

Geri
Üst Alt