FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Türkçe öğren şarif.Okuduguna anlam katamıyorsun daha.Pc ile konsol arasındaki farktan bahsettim.

Neyse farklı forumlarda bu konsoldaki oynanabilirlik olayını araştırdım.Fazla şikayet var konuyla ilgili.PC de yapılan hileler yüzünden sırf fifa oynayabilmek için konsol almayı planlıyordum vazgeçtim.Belki gelecek sene daha sağlam, arcade oyundan uzak bi oyun sunarsa ea konsola dönebilirim.

Sende 70m pas at ve hızlı koşma tuşunu basılı tut.

Ya bu rakipler ceza sahası çevresinde nasıl Chelsea gibi savunma yapıyor. Park the bus yapınca benim savunmam bu kadar kompakt olmuyor.

4-3-1-2 oynayin beyler Custom Tacticler hikaye .

Maca defansif ve Kontra atak baslayin duruma göre 15. veya 20.dk da normale dönün.

Acayip efektif bir Formasyon .Bence Fifa 15 icin en dogru Formasyon.

Bu formasyon öncesi hep baska formasyonlarda 3.ligden 2.ligde cikip düsüyordum hep.

Bu Formasyon sayesinde emin degilim ama oynadigim son 50 macda 5 den fazla maglubiyetim yoktur kesin

beyler bu Kadro yu kurmayi hedefliyorum. Bi degerlendirme alim :)

not: mac icinde Fabregas ile Frey in yerlerini degisdirmeyi hedefliyorum.
-> Fabregas(MC)_Frey(DMC)_Fernandinho(MC)

SHOT POWER Squad FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead

squadfutibldh785z1.jpg

V.Persie+Hulk+Schürrle -> Bol Sut Bol Gol atma hedeflerim var.
vPersie false9 oynicak..hem longshot,hem dribling hemde en önemlisi PAS iyi... iki tane skorer kanat ise bolca sut atabilirler.

Kadro nasil? birsey degisik yapim mi ?

biraz coins kasarsam Fernandinho yerine Ramires alicam. Su an Para tam buna yetiyor :D

Son düzenleme:
beyler bu Kadro yu kurmayi hedefliyorum. Bi degerlendirme alim :)

-> Fabregas(MC)_Frey(DMC)_Fernandinho(MC)

20654660un.jpg
[/IMG]

vPersie false9 oynicak..hem longshot,hem driblinghemde PAS iyi... iki tane skorer kanat ise bolca sut atabilirler.

paran varsa kompany'yi al derim, ben böylelikle hizli forvetleri etkisiz hale getiriyorum.. oscar ve coutinho'yu CM yaptim ve gayet memnunum ikisinden :)

paran varsa kompany'yi al derim, ben böylelikle hizli forvetleri etkisiz hale getiriyorum.. oscar ve coutinho'yu CM yaptim ve gayet memnunum ikisinden :)

yabu chem olayi gercekden okadar önemli mi ya?

Misal chem 5 ile chem9 veya 1 chem ile bi fark var mi?

demek istedim, misal chem yüksek olurise elbet bi "+" oluyor...ama hic chem olmasa ne "-" ne "+" olmdan "normal degerli" oyuncu olunmiyor mu

Futta iki tane takimim var, her mac degistirerek oynuyorum. Iki takimdanda gayet memnunum. En son oynadigimda birinci ligte 10 maclik bir galibiyet serisi yakaladim.

1.Takim(4-4-2):
De Gea
Clichy-Kompany-Mangala-Zabaleta
Schürrle-Oscar-Coutinho-Willian
Diego Costa-Balotelli

2.Takim(4-4-2)
Cech
Filipe Luis - Koscielny - Cahill - Walker
Jarvis - Willshere - Ramsey - Walcott
Remy - Lukaku

Zaman icerisinde degistirmek istedigim isimler:
De Gea - Lloris veya Neuer
Cech - Courtois
Jarvis - Hazard
Wilshere - ??? (önerilere acigim)
ve de Agüero ver hedefler arasinda.. param olursa Di Maria, Alexis Sanchez gibi isimleride düsünebilirim :)

yabu chem olayi gercekden okadar önemli mi ya?

Misal chem 5 ile chem9 veya 1 chem ile bi fark var mi?

demek istedim, misal chem yüksek olurise elbet bi "+" oluyor...ama hic chem olmasa ne "-" ne "+" olmdan "normal degerli" oyuncu olunmiyor mu

kendi adima konusayim: bence chemistry önemli fut oynarken.. kullanilan chemistry style'ler takim gücünü cok etkiliyor. Bir Futbolcunun o chemistry stylden de full faydalanmasi icinde kimyasi 9 veya 10 olmasi gerekiyor.. o yüzden özen gösteriyorum ben chem. 100 yapmaya

kendi adima konusayim: bence chemistry önemli fut oynarken.. kullanilan chemistry style'ler takim gücünü cok etkiliyor. Bir Futbolcunun o chemistry stylde'den faydalanmasi icinde kimyasi 9 veya 10 olmasi gerekiyor.. o yüzden özen gösteriyorum ben chem. 100 yapmaya

takimchem diyelim 99

ve sadece bir oyuncunun chemi 6 ... okadar fark olmaz bence?

takimchem diyelim 99

sadece o oyuncu extra bir performans göstermez.. 2-3 hafta önce ben pozisyon uyumlarina fazla önem vermiyordum ve daha zor mac kazaniyordum. Pozisyon uyumlarina önem verdigimden beri hep birinci ligte sampiyonluk icin oynuyorum.

Genel bir öneri daha yapayim:

Eger kanat futboluna önem veriyorsaniz, Kanat Futbolculariniza "Engine" Chemistry style yapmanizi tavsiye ederim.. gelistirdigi özellikler: hizi, pas oyunu ve de dribling özeligi.. pas oyunu sayesinde orta yaparak daha fazla gol bulabiliyorsunuz. cok faydasini gördüm :)

takimchem diyelim 99

Takim kimyası önemli değil. Önemli olan bireysel kimyalar.

Oyuncunun kimyası 4se Futhead'deki statler birebir geçerli oluyor. 4'ten fazlaysa chemistry style'lara göre statleri yükseliyor. Misal; 7 kimyada futheade gore 82 finishingli adamının finishingi 90 oluyor Finisher style varsa. (Sayıyı attım) 4 chemistry ise 82 kalıyor. 2 chemistry ise 76 oluyor.

Bu arada RvP fena false 9 olmaz ama false 9'in özelliği biraz geri gelmesidir. En iyi workrateler m/m, h/m ve h/h false 9 için. M/l fena değil ama çok önde kalır. H/l false 9 değil, bildiğin forvet gibi oynar.

N5

Takim kimyası önemli değil. Önemli olan bireysel kimyalar.

Oyuncunun kimyası 4se Futhead'deki statler birebir geçerli oluyor. 4'ten fazlaysa chemistry style'lara göre statleri yükseliyor. Misal; 7 kimyada futheade gore 82 finishingli adamının finishingi 90 oluyor Finisher style varsa. (Sayıyı attım) 4 chemistry ise 82 kalıyor. 2 chemistry ise 76 oluyor.

Bu arada RvP fena false 9 olmaz ama false 9'in özelliği biraz geri gelmesidir. En iyi workrateler m/m, h/m ve h/h false 9 için. M/l fena değil ama çok önde kalır. H/l false 9 değil, bildiğin forvet gibi oynar.

N5

Custom Advice Tactics olayi var artik..
ona "target man" gibi oyna derim.

CDM oyniyacak Fer H/H mesela...ona da "stay back" yaparim.
ve f9 formasyon icin önemli on... wingerlere "cut in" yapin derim.

bu yeni tacictler/advice fena degil... ise yariyor gibi/mi ?

not: takim nasil?

Son düzenleme:
Custom Advice Tactics olayi var artik..
ona "target man" gibi oyna derim.

CDM oyniyacak Fer H/H mesela...ona da "stay back" yaparim.
ve f9 formasyon icin önemli on... wingerlere "cut in" yapin derim.

bu yeni tacictler/advice fena degil... ise yariyor gibi/mi ?

not: takim nasil?
Instructions ise yarıyor da workrate daha önemli. Fer yine ileri çıkar, RvP daha önde durur vs. Ama senin takimin iyi oynaması lazim.

Güzel takim. Paran yeterse Fabregas yerine Rooney'i alabilirsin. Çok iyi oynuyor orta sahada. Fer'i denemedim, baya iyi diyorlar ama kotu çıkarsa Matic'i al.

Hulk çok iyi değildi bu arada, ben sevemedim bi turlu. Ama bazı maçlarda çok iyi oynuyordu.

N5

Instructions ise yarıyor da workrate daha önemli. Fer yine ileri çıkar, RvP daha önde durur vs. Ama senin takimin iyi oynaması lazim.

Güzel takim. Paran yeterse Fabregas yerine Rooney'i alabilirsin. Çok iyi oynuyor orta sahada. Fer'i denemedim, baya iyi diyorlar ama kotu çıkarsa Matic'i al.

Hulk çok iyi değildi bu arada, ben sevemedim bi turlu. Ama bazı maçlarda çok iyi oynuyordu.

N5

Roony al 4 Şut oyuncu ile ak diyorsun ? :D
Eyvallah..daha sonra budget is limited..
:)

Son düzenleme:
Evet beyler başka yorumlar daha alim

beyler bu Kadro yu kurmayi hedefliyorum. Bi degerlendirme alim

-> Fabregas(MC)_Frey(DMC)_Fernandes

vPersie false9 oynicak..hem longshot,hem dribling hemde en önemlisi PAS iyi... iki tane skorer kanat ise bolca sut atabilirler.

biraz coins kasarsam Fernandinho yerine Ramires alicam. Su an Para tam buna yetiyor 

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt