FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

16gl442.jpg

Hiç güleceğim yoktu ya sabahın köründe :D

Price range olayi çok iyi oldu bu arada. 16'yi almamayı düşünüyordum ama alırım artik.

N5

Coins sellerlar iflas eder haksız kazanç yapıyorlardı autobuyerlar ile ve hesapları hackleyerek. Yalnız price range ayarı daha tam olmamış gibi.

noldu bana bi anlatın coins satanlar veyahut alanlar mı vardı

psn üyeliği olanlar gerçek parayı basıp coins alıyordu

Coins sellerlar iflas eder haksız kazanç yapıyorlardı autobuyerlar ile ve hesapları hackleyerek. Yalnız price range ayarı daha tam olmamış gibi.
FIFA 15 range için deneme olur zaten anca. Sirkulasyonda çok fazla coins var şaibe ile elde edilen (mac kazanma hilesi) bu yüzden de fiyatlar çok yuksek.

Hile olmasaydı mesela Messi falan 1-2 milyon olurdu.
noldu bana bi anlatın coins satanlar veyahut alanlar mı vardı

psn üyeliği olanlar gerçek parayı basıp coins alıyordu
Gerçek para ile coins alınıyordu iste. Dandik bi topcuyu astronomik fiyatlara markete koyduktan sonra satın alınıyordu coin satıcıları tarafından bir meblağ karşılığında.

N5

Bu karardan sonra ağlayan bebeleri anlamıyorum. Oyunun ırzına geçildi coin sellers yüzünden.

Bu karardan sonra ağlayan bebeleri anlamıyorum. Oyunun ırzına geçildi coin sellers yüzünden.
Büyük resmi göremiyorlar.

Coin sellerlar olmasa zaten coin almana ihtiyaç kalmayacak. Maç kazanarak, az biraz da trading yaparak istediğin oyuncuyu alabileceksin. Bu sene için iş işten geçti tabi ama bu oyunun aynısı seneye, aynı oyunu oynayan kişi sayısıyla çıksa Hazard falan 300-500 değil, max 120k falan olurdu. :)

profesör doktor serafeetin yarsuvatan aciklama bekliyorum, buragin overalli neden 83 degil, sneijder neden 84,derhal aciklama bekliyorium yoksa hepinizi mahkemeye vberecem ahlasikzlar, parali köpekler!!!!!!!

Büyük resmi göremiyorlar.

Coin sellerlar olmasa zaten coin almana ihtiyaç kalmayacak. Maç kazanarak, az biraz da trading yaparak istediğin oyuncuyu alabileceksin. Bu sene için iş işten geçti tabi ama bu oyunun aynısı seneye, aynı oyunu oynayan kişi sayısıyla çıksa Hazard falan 300-500 değil, max 120k falan olurdu. :)
Zamanında Messi'yi 500K'ya satın alabiliyorduk.

profesör doktor serafeetin yarsuvatan aciklama bekliyorum, buragin overalli neden 83 degil, sneijder neden 84,derhal aciklama bekliyorium yoksa hepinizi mahkemeye vberecem ahlasikzlar, parali köpekler!!!!!!!
Lig'den dolayı ayrıca OVR'a değil individual attributeslara bak. Burak nasıl 83 olacak anlat bakalım. Hangi attributeları eksik?

Tamam Burak'ı gerçekçi yapında arkadaş o top kontrolü nedir ya? :D :D

Bildiğin zülüm oluyor Burak ile oynamak. Sanki tüm oyuncuların özellikleri tam ve eksiksiz. Biraz tölerans yani oyun bu sonuçta :D

Geri
Üst Alt