Fatih Kaçar
Parçalı Üye
- 9 Ağustos 2010
- 4.716
- 597
- 363
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin Gibileri Oyunu mahvetdine güzel coins aliyordum serefiz ea
FIFA 15 range için deneme olur zaten anca. Sirkulasyonda çok fazla coins var şaibe ile elde edilen (mac kazanma hilesi) bu yüzden de fiyatlar çok yuksek.Coins sellerlar iflas eder haksız kazanç yapıyorlardı autobuyerlar ile ve hesapları hackleyerek. Yalnız price range ayarı daha tam olmamış gibi.
Gerçek para ile coins alınıyordu iste. Dandik bi topcuyu astronomik fiyatlara markete koyduktan sonra satın alınıyordu coin satıcıları tarafından bir meblağ karşılığında.noldu bana bi anlatın coins satanlar veyahut alanlar mı vardı
psn üyeliği olanlar gerçek parayı basıp coins alıyordu
Büyük resmi göremiyorlar.Bu karardan sonra ağlayan bebeleri anlamıyorum. Oyunun ırzına geçildi coin sellers yüzünden.
allah belani versin sana arigSenin Gibileri Oyunu mahvetdi
Zamanında Messi'yi 500K'ya satın alabiliyorduk.Büyük resmi göremiyorlar.
Coin sellerlar olmasa zaten coin almana ihtiyaç kalmayacak. Maç kazanarak, az biraz da trading yaparak istediğin oyuncuyu alabileceksin. Bu sene için iş işten geçti tabi ama bu oyunun aynısı seneye, aynı oyunu oynayan kişi sayısıyla çıksa Hazard falan 300-500 değil, max 120k falan olurdu.![]()
Lig'den dolayı ayrıca OVR'a değil individual attributeslara bak. Burak nasıl 83 olacak anlat bakalım. Hangi attributeları eksik?profesör doktor serafeetin yarsuvatan aciklama bekliyorum, buragin overalli neden 83 degil, sneijder neden 84,derhal aciklama bekliyorium yoksa hepinizi mahkemeye vberecem ahlasikzlar, parali köpekler!!!!!!!
Tamam Burak'ı gerçekçi yapında arkadaş o top kontrolü nedir ya?![]()
Bildiğin zülüm oluyor Burak ile oynamak. Sanki tüm oyuncuların özellikleri tam ve eksiksiz. Biraz tölerans yani oyun bu sonuçta![]()