Şahin Şarif
10 Numara!
- 30 Ağustos 2010
- 15.017
- 1
- 343
Galatasarayla oynuyorum. Arsenali felan veriyor nedrn 4 yıldızı takım vermiyor.
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben ut takılıyorum valla :-)yok mu işsiz, fifacı(platform : pc) gscliler
ut fantezi lig falan yapardık
Ben ut takılıyorum valla :-)
O kesin olurdu @Egemen Bayrak elinde Reus var mi süle bakam -)
Yeni alman kadrosu kurdum. Santrofor yada lm olarak kadro da görmek istiyorum. Fransız kadromda benzema ile kasıp kaçırıyoruz ortalığı.yok ya , bendeki çoğu oyuncular untradable
elde olan herkesi satıp totsta pakete yatırdım bi halt çıkmadı , en son pembeler zamanı da 5 tane 100lük açacam diye sattım yine tık yok
şimdi en pahalı topçum yaya toure , ama lazımsa reus pazartesiye kadar ayarlarız çok para değil![]()
Yeni alman kadrosu kurdum. Santrofor yada lm olarak kadro da görmek istiyorum. Fransız kadromda benzema ile kasıp kaçırıyoruz ortalığı.
Ben sık takip ediyorum. Denk getirdiğim an formamizin giydiririz inşallahpara değil de , markette bi tane reus yok sorun o
ben sana o coinsi tedarik ederim ama reus yakalamak sana kalmış
Çeptalk
Ben sık takip ediyorum. Denk getirdiğim an formamizin giydiririz inşallah)
Servisten eve gideyim de bakalim.işten dönüyorumtamam , sen şimdi satacak adamları ve bilgilerini hazırla , 37.500 lira imiş reus
8 tane gold adam al 350ye falan , ya da elinde varsa kullanmadığın onları alırım
Podolski ne zaman gelir Galatasaray a ?Seasons da Juventusu alin...Takim 4,5 Yildiz olmus...eziyorsun öteki 4,5 Yildizlari
Yanliz benim anlamadim. Takimdan Tevez ve Pirlo yu "transfer"etmisler...ama Gelen Oyunculari niye dahil etmediler?
Hayir yeni gelen Oyuncular Dahil edilmiyor ise..ozamand Gidenler niye transfer oluyor kadro'da?
#CokSacma
Podolski ne zaman gelir Galatasaray a ?
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi