FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Galatasarayla oynuyorum. Arsenali felan veriyor nedrn 4 yıldızı takım vermiyor.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler Galatasaray ile manager kariyeri açtım. Yardımınıza ihtiyacım var.

Maaşta bir türlü anlaşamıyorum. Podolski 8 Milyon € kabul ediyor 80.000 € maaş aldığı arsenalden bana gelmiyor. 120.000€ e kadar teklif ediyorum 'burayı seviyorum ayrılmak istemiyorum' diyor. Deliricem cidden kime teklif göndersem aynı şeyler oluyor :D Kadromda adam kalmadı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Adam kadro kurmuş. Kurmuş kurmasına da iki kez gelebildi.. Kalecisi adeta dayak yedi. 2 penaltı beraberlik kurtardı. İkinci penaltı 90+45 oynadık heralde..

11745384_10153425454924876_7452884270415011148_n.jpg

^ orta sahaya matiç gibi Duvar Müllerden daha iyi gider

zaten dogru düzgün chemistry olmadigina göre pek fark etmez becne

yok mu işsiz, fifacı(platform : pc) gscliler

ut fantezi lig falan yapardık

O kesin olurdu @Egemen Bayrak elinde Reus var mi süle bakam -)

yok ya , bendeki çoğu oyuncular untradable

elde olan herkesi satıp totsta pakete yatırdım bi halt çıkmadı , en son pembeler zamanı da 5 tane 100lük açacam diye sattım yine tık yok

şimdi en pahalı topçum yaya toure , ama lazımsa reus pazartesiye kadar ayarlarız çok para değil :D

yok ya , bendeki çoğu oyuncular untradable

elde olan herkesi satıp totsta pakete yatırdım bi halt çıkmadı , en son pembeler zamanı da 5 tane 100lük açacam diye sattım yine tık yok

şimdi en pahalı topçum yaya toure , ama lazımsa reus pazartesiye kadar ayarlarız çok para değil :D
Yeni alman kadrosu kurdum. Santrofor yada lm olarak kadro da görmek istiyorum. Fransız kadromda benzema ile kasıp kaçırıyoruz ortalığı.

Seasons da Juventusu alin...Takim 4,5 Yildiz olmus...eziyorsun öteki 4,5 Yildizlari :D

Yanliz benim anlamadim. Takimdan Tevez ve Pirlo yu "transfer"etmisler...ama Gelen Oyunculari niye dahil etmediler?
Hayir yeni gelen Oyuncular Dahil edilmiyor ise..ozamand Gidenler niye transfer oluyor kadro'da?

#CokSacma

Seasons da Juventusu alin...Takim 4,5 Yildiz olmus...eziyorsun öteki 4,5 Yildizlari :D

Yanliz benim anlamadim. Takimdan Tevez ve Pirlo yu "transfer"etmisler...ama Gelen Oyunculari niye dahil etmediler?
Hayir yeni gelen Oyuncular Dahil edilmiyor ise..ozamand Gidenler niye transfer oluyor kadro'da?

#CokSacma
Podolski ne zaman gelir Galatasaray a ?

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İngiliz kadromda tek eksigim hazard
Geçen coins kasayim dedim 55k kastim, cok icmistim hepsini pack e yatirdim gece elde kaldi 0
gene bakalim 60k yaptim
bi 10k daha yaptim mi ingiliz süper teamimi olusturmus olcam
Ps: ingiltere de hiç sevdigim tip santrafor yok, forvette lacazette ile mecbur takiliyoruz gerçi en sevdigim forvet tipi

Geri
Üst Alt