- 18 Temmuz 2009
- 82.043
- 239.651
- 5.263
Yeni takım kurun dedik, son gelenler kursun işte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok yaw herkes takiliyor birbirine öylesine o olayda .dZevk almak icin oynamiyormuyuz ? Ha 1ci lig ha 10ci lig.
Devamli su dusurdu bu dusurdu diye birbirimizi rencide etmenin anlami yok.
Zevk almaya bakin, yoksa kisa surede kimse kalmaz takimda.
Geçen gün 12 kişi aynı anda online oldu biri yedekti.Doldu mu yaf. Herkes aynı anda online oluyor mu ki? Bi takımla gitsek oynanacagı zaman 6-7 kişi olsa girse daha iyi degil mi
Geçen gün 12 kişi aynı anda online oldu biri yedekti.
7yi geçerse zaten sıkıntı oluyor. İkinci takımı kurup arada geçiş yapmak daha mantıklı ama nedense kimse kurmuyor.
Yarın akşam bir konuşalım eklerim seni ben.İlk basta oyle olur sonra patır patır bırakır dokulur ya millet o yuzden belki. Ben bu modu ilk defa oynayacagım. Daha önce fut oynamıstım hep. Beraber oynayak diye aldım bugun oynu yav![]()
Bilmem ki 8 falan iste. Ben yarin akşam full müsaitim.Saat kacta reis?
Dolu lan sağ bek.Bilmem ki 8 falan iste. Ben yarin akşam full müsaitim.
Bir yer bulunur yaw. Taze kan iyidir.Dolu lan sağ bek.
@Keramettin TANRIVERDİ planlar var misu maclar yayinlasada adam madam belli olsa..
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
15 kişi olduk zor o iş.Bir yer bulunur yaw. Taze kan iyidir.
Takım otursun diye bekliyorum.@Keramettin TANRIVERDİ planlar var mi
krdsm burasi pes basligi mi bakar misinPes 2019’da eline vermemi isteyen varsa eklesin.
PSN: goqhiaN
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
8den sonra varim (sizde 10)Akşam oynayak.
Kanka çok bireysel oynayıp takımı sabote ediyorsun diyorlar.Akşam oynayak.
: ((((Kanka çok bireysel oynayıp takımı sabote ediyorsun diyorlar.
pas at lam: ((((
Maldivelere giderken yakalanmissin renktas.Oyuncumuz Ali Kemal Korkmaz sponsor hastanemiz Medical Park Bahçelievler Hastanesi’nde yapılan tetkikleri sonrası sağ üst arka adale grubu ve fasyasında orta düzeyde zorlanma (ikinci derece strain) ve kanama tespit edilmiştir.
En az 24 saat takimdan uzak kalmasi bekleniyor.
Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır.