FIFA 22 Pro Clubs | GSCimbom eSpor

y
Zevk almak icin oynamiyormuyuz ? Ha 1ci lig ha 10ci lig.
Devamli su dusurdu bu dusurdu diye birbirimizi rencide etmenin anlami yok.

Zevk almaya bakin, yoksa kisa surede kimse kalmaz takimda.
yok yaw herkes takiliyor birbirine öylesine o olayda .d

Doldu mu yaf. Herkes aynı anda online oluyor mu ki? Bi takımla gitsek oynanacagı zaman 6-7 kişi olsa girse daha iyi degil mi

Doldu mu yaf. Herkes aynı anda online oluyor mu ki? Bi takımla gitsek oynanacagı zaman 6-7 kişi olsa girse daha iyi degil mi
Geçen gün 12 kişi aynı anda online oldu biri yedekti.

7yi geçerse zaten sıkıntı oluyor. İkinci takımı kurup arada geçiş yapmak daha mantıklı ama nedense kimse kurmuyor.

Geçen gün 12 kişi aynı anda online oldu biri yedekti.

7yi geçerse zaten sıkıntı oluyor. İkinci takımı kurup arada geçiş yapmak daha mantıklı ama nedense kimse kurmuyor.

İlk basta oyle olur sonra patır patır bırakır dokulur ya millet o yuzden belki. Ben bu modu ilk defa oynayacagım. Daha önce fut oynamıstım hep. Beraber oynayak diye aldım bugun oynu yav:(

İlk basta oyle olur sonra patır patır bırakır dokulur ya millet o yuzden belki. Ben bu modu ilk defa oynayacagım. Daha önce fut oynamıstım hep. Beraber oynayak diye aldım bugun oynu yav:(
Yarın akşam bir konuşalım eklerim seni ben.

Ekip sağlam gibi ya pek dağılacak gibi durmuyor.

Pes 2019’da eline vermemi isteyen varsa eklesin.

PSN: goqhiaN

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyuncumuz Ali Kemal Korkmaz sponsor hastanemiz Medical Park Bahçelievler Hastanesi’nde yapılan tetkikleri sonrası sağ üst arka adale grubu ve fasyasında orta düzeyde zorlanma (ikinci derece strain) ve kanama tespit edilmiştir.

En az 24 saat takimdan uzak kalmasi bekleniyor.

Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır.

Oyuncumuz Ali Kemal Korkmaz sponsor hastanemiz Medical Park Bahçelievler Hastanesi’nde yapılan tetkikleri sonrası sağ üst arka adale grubu ve fasyasında orta düzeyde zorlanma (ikinci derece strain) ve kanama tespit edilmiştir.

En az 24 saat takimdan uzak kalmasi bekleniyor.

Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır.
Maldivelere giderken yakalanmissin renktas.

Hain seni GScimbombombom bunu unutmazz

Geri
Üst Alt