FIFA 22 Pro Clubs | GSCimbom eSpor

Div 1 bizden sorulur. Niye sordunuz Tuğrul bey
Yakışır.
Öylesine, bende sabri kalitesinde arkadaşları toplamıştım div 3’e kadar çıktık, sonra takım içi didişmelerinden sonra dağıldık. Yok ben orda oynarım, defansa öbürü geçsin , klasik ego savaşları.

Yakışır.
Öylesine, bende sabri kalitesinde arkadaşları toplamıştım div 3’e kadar çıktık, sonra takım içi didişmelerinden sonra dağıldık. Yok ben orda oynarım, defansa öbürü geçsin , klasik ego savaşları.

Al bendede o kadar biz DIV 2‘e kadar ciktik cok iyi gidiyoruz, DIV 1 olsun dedigimiz günden beri taaaaa DIV 4‘e kadar düsüs oldu.

Yok Kaleci degisti, yok ben Defans‘a gecerim.
Ben daha iyi Forvet oynarim, oynadigimiz zaman Film bakan öbürü Nargile ceker oyun oynamaz.

DIV 2‘den direk DIV 4‘e kadar bir düsüs.

Al bendede o kadar biz DIV 2‘e kadar ciktik cok iyi gidiyoruz, DIV 1 olsun dedigimiz günden beri taaaaa DIV 4‘e kadar düsüs oldu.

Yok Kaleci degisti, yok ben Defans‘a gecerim.
Ben daha iyi Forvet oynarim, oynadigimiz zaman Film bakan öbürü Nargile ceker oyun oynamaz.

DIV 2‘den direk DIV 4‘e kadar bir düsüs.

nedense iki tane skill beceremeyenler hep ilerde oynamak ister , en fazla 9 kişi ile oynadık. hayalim hep 11 kişi e-sport takımları gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve Türk olmayan takımları yenmek.

8+ zor bence.

Turnuva için ok de kaleci ve stoper bulmak da zor. 9-10u denedik de stoperler ofsayt tuzağını öğrenene kadar zaten dağılıyor defans.

Hele de bizimki gibi dikine oynayan takımlar için daha da zor.

Bir de oyun çok yavaşlamış, iyi mi kötü mü bilemedim. SM etkileri de azalmış.

8+ zor bence.

Turnuva için ok de kaleci ve stoper bulmak da zor. 9-10u denedik de stoperler ofsayt tuzağını öğrenene kadar zaten dağılıyor defans.

Hele de bizimki gibi dikine oynayan takımlar için daha da zor.

Bir de oyun çok yavaşlamış, iyi mi kötü mü bilemedim. SM etkileri de azalmış.

Hangi pozisyon oynuyorsun Chef ?

Geri
Üst Alt