- 8 Temmuz 2015
- 35.781
- 70.614
- 3.893
Sondakka bilgisi; Kadro dışı kalan musap kulüp hardiskini kundaklamış
Via zulfo aga
Via zulfo aga
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yakışır.Div 1 bizden sorulur. Niye sordunuz Tuğrul bey
Yakışır.
Öylesine, bende sabri kalitesinde arkadaşları toplamıştım div 3’e kadar çıktık, sonra takım içi didişmelerinden sonra dağıldık. Yok ben orda oynarım, defansa öbürü geçsin , klasik ego savaşları.
sen terk ettin ben oynamam dedinKadro disi kalmam takima katki vermis
Demedimsen terk ettin ben oynamam dedin
Al bendede o kadar biz DIV 2‘e kadar ciktik cok iyi gidiyoruz, DIV 1 olsun dedigimiz günden beri taaaaa DIV 4‘e kadar düsüs oldu.
Yok Kaleci degisti, yok ben Defans‘a gecerim.
Ben daha iyi Forvet oynarim, oynadigimiz zaman Film bakan öbürü Nargile ceker oyun oynamaz.
DIV 2‘den direk DIV 4‘e kadar bir düsüs.
nedense iki tane skill beceremeyenler hep ilerde oynamak ister , en fazla 9 kişi ile oynadık. hayalim hep 11 kişi e-sport takımları gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve Türk olmayan takımları yenmek.
Kadro disi kalmam takima katki vermis
Biz 6-7 Kisi ama kesin öyle Güzel olur![]()
sen daha burda misin????Demedim
8+ zor bence.
Turnuva için ok de kaleci ve stoper bulmak da zor. 9-10u denedik de stoperler ofsayt tuzağını öğrenene kadar zaten dağılıyor defans.
Hele de bizimki gibi dikine oynayan takımlar için daha da zor.
Bir de oyun çok yavaşlamış, iyi mi kötü mü bilemedim. SM etkileri de azalmış.
Gezgin forvet reis. Sen?Hangi pozisyon oynuyorsun Chef ?
Gezgin forvet ne renktas avrupa turu mu yapiyorsunGezgin forvet reis. Sen?
Rakiplerin içinde gezdiriyorum Abbas, birazdan senin de gezdiricem.Gezgin forvet ne renktas avrupa turu mu yapiyorsun
Ben yavastan yol alayim ustat, iyi oyunlarRakiplerin içinde gezdiriyorum Abbas, birazdan senin de gezdiricem.
içinde gezdirilmesine izin veriyor musunBen yavastan yol alayim ustat, iyi oyunlar