- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
sensiz yapamam gitme
beraber gidelim . sonra fransa milli takmi. mbeni de aglasin arkamizdan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sensiz yapamam gitme
:')beraber gidelim . sonra fransa milli takmi. mbeni de aglasin arkamizdan
beraber gidelim . sonra fransa milli takmi. mbeni de aglasin arkamizdan
msin valla cok iyi olur kurudumEmsin sizi yatakta
Hala oynuyor musunuz ? Yer varsa katilmak isterim arada can cekiyor![]()
HahahaMalesef takim ici anlasmazliklar sebebiyle takimimiz bölünmüs durumda.
@Keramettin TANRIVERDİ @At Kafası nin attigi bir pastan sonra iyice küplere bindi. Ardindan @Yunus Emre ve @Musap Aydinli soyunma odasinda birbirlerini yumrukladi ve sonunda takimda gizli bir fenerli cikinca bu olay bardagi tasiran son damla oldu.
@Yunus Emre kariyerini sonlandirdi ve sosyal medya fenomeni olma yolunda emin adimlarla ilerliyor.
@At Kafası el cerrahisi oldugu söyleniyor
@Keramettin TANRIVERDİ en son 2 adet ROlex karsisinda Antu ya transfer oldugu konusuluyordu
@Musap Aydinli ise Köln/Düsseldorf sularinda pavyon actigini duydum
Hahaha
Olayi basit tutup keyif alma kismindayim ben. Hatali pas olacaktir yaf. Ben arada oynamak isterim bilmiyorum herkes ne durumda ama. Tesekkurler aciklama icin Ali. Ama gizli fenerliyi merak etmedim degil, yani gercekten mi ? Oynarken mi farkettiniz ? Baya ilginc![]()
Tabi biliyorum ps4 oldugunu ilk entery’lerde yaziyordu. Tamamdir tesekkur ederim simdiden.Yok yaw saka yapiyorum pas hatalari oyunumuzun bir parcasiydi. Gercekten aramizda bir fenerli arkadasimiz vardi bu dogru. Ama baslardan biliyorduk fenerli oldugunu. Forumdan degil :-) Yakin zamanda oynarsak haber ederiz katilirsin. PS4 de oynuyorduk bu arada.
Malesef takim ici anlasmazliklar sebebiyle takimimiz bölünmüs durumda.
@Keramettin TANRIVERDİ @At Kafası nin attigi bir pastan sonra iyice küplere bindi. Ardindan @Yunus Emre ve @Musap Aydinli soyunma odasinda birbirlerini yumrukladi ve sonunda takimda gizli bir fenerli cikinca bu olay bardagi tasiran son damla oldu.
@Yunus Emre kariyerini sonlandirdi ve sosyal medya fenomeni olma yolunda emin adimlarla ilerliyor.
@Keramettin TANRIVERDİ en son 2 adet ROlex karsisinda Antu ya transfer oldugu konusuluyordu

Efsane geri mi donuyor?
XdMalesef takim ici anlasmazliklar sebebiyle takimimiz bölünmüs durumda.