Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
@Cihan Ağzıkara Bu genç yeteneği kaçırmayın.Tottenham'da hangi yere transfer gerekiyoÇorumsporla sözleşmem devam ettiği için aranıza katılamayacağım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Cihan Ağzıkara Bu genç yeteneği kaçırmayın.Tottenham'da hangi yere transfer gerekiyoÇorumsporla sözleşmem devam ettiği için aranıza katılamayacağım.
@Cihan Ağzıkara Bu genç yeteneği kaçırmayın.Tottenham'da hangi yere transfer gerekiyo![]()
Senegalli kanat oyuncusuna Yatakta Mbeni geri dönmek üzere olmazSol kanatta çok iyiyimdir![]()
Halbuki Yarrahimin Bashi ile iki kanadı müthiş domine edebilirdikSenegalli kanat oyuncusuna Yatakta Mbeni geri dönmek üzere olmaz
Sol kanatta çok iyiyimdir![]()
soyunma odasına kilitleyip tokatlama vakası mı varTakım içinde yaşanan kavgayla ilgili gerekli disiplin soruşturması başlatılmıştır.
soyunma odasına kilitleyip tokatlama vakası mı var
surata çarpma vakası mı yoksaDaha beteri oldu daha fazla bilgi veremem.
@Keramettin TANRIVERDİ gerekli açiklamalari yapacaktirsurata çarpma vakası mı yoksa
En son ağır küfürler ediliyordu; müdahale etmedik.soyunma odasına kilitleyip tokatlama vakası mı var
Artik herkes biraz objektif baksin
Biz disarda neysek icerdede oyuz.
Kimse kimseye saygida kusur etmeyiz bize edilmedigi surecte
Biraz da bunlari yazin, bunlari konusun.
Soyleyeceklerim bu kadar.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Onur ters ayaklı kanat dicem de o dürümlerle anca halı sahadaki stoper dayılarla rekabet eder@Cihan Ağzıkara Bu genç yeteneği kaçırmayın.Tottenham'da hangi yere transfer gerekiyo![]()
Bielsa hoca yedek sol bek olarak istemez miOnur ters ayaklı kanat dicem de o dürümlerle anca halı sahadaki stoper dayılarla rekabet ederPremier ligin temposunu kaldıramaz
![]()
Onur ters ayaklı kanat dicem de o dürümlerle anca halı sahadaki stoper dayılarla rekabet ederPremier ligin temposunu kaldıramaz
![]()
Sonuçta yine ben haklıyım kankaUlan bir buçuk aydır diyet yapıyorum be Allahsız bunu da konuş anca dürümlerimi sayıyon
göbek eridi ama götümü kaldırmaya takatim olmadığını da belirtmeliyim