Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezon sonu gelicek o.Şu divisionda 20/20 sonra 50/50 ve 90/90 kısmı var ya orada 90/90 oldu ama ödülünü vermedi. Var mı bunu yaşayan ?
20'ye geçişin, 50'ye geçişin, 90'a geçişin hepsini birden aynı gün mü verecek yani ?Sezon sonu gelicek o.
Daha 8gun var.
Hayir. 1 paket alicaksin sadece. 20/50/90 nereye kadar varabildigini gosteriyor.20'ye geçişin, 50'ye geçişin, 90'a geçişin hepsini birden aynı gün mü verecek yani ?
Icardiyi yaptinmiGözümün önünden 350k ya 91 Cruyff kacti bugün. 2.7 milyon kar kacti. Cok büyük balik kacti cok
HayirIcardiyi yaptinmi
nasıl oldu bu iş ?Gözümün önünden 350k ya 91 Cruyff kacti bugün. 2.7 milyon kar kacti. Cok büyük balik kacti cok
Icon snipe yapiyordum Web App'den 59 dakika da 91 Cruyff cikti 357 k ya hemen aldi birisinasıl oldu bu iş ?
oww kötü kaçmış.Icon snipe yapiyordum Web App'den 59 dakika da 91 Cruyff cikti 357 k ya hemen aldi birisi
yiğidim ofiste boş boş oturuyorum bu aralar. bi para kasma taktiği söylede ağzımızın kokusu geçsinIcon snipe yapiyordum Web App'den 59 dakika da 91 Cruyff cikti 357 k ya hemen aldi birisi
Bi bilsemyiğidim ofiste boş boş oturuyorum bu aralar. bi para kasma taktiği söylede ağzımızın kokusu geçsin
Bütün parayı Van Dijk - Rijkaard tandemine yatırdım. 45k kalmıştı satılabilen tüm sbcleri yaptım 150k oldu.Bi bilsem

Haaland 100k degil mi rdas? PC de mi oynuyorsun yoksa?Bütün parayı Van Dijk - Rijkaard tandemine yatırdım. 45k kalmıştı satılabilen tüm sbcleri yaptım 150k oldu.
Haaland almam lazım 20k eksik. Sbc kalmadı![]()
Maalesef PC'deyim ben reis. Seneye inşallah konsola geçiyoruz bu sene ekran kartı sınırda yırttı yoksa bu sene konsola geçiyordum.Haaland 100k degil mi rdas? PC de mi oynuyorsun yoksa?
Çapraz eşleşme geldi artık o da güzel oldu be.Biliyorsun ama söylemiyorsun adi herifBi bilsem
Kante müthiş bişi ya, seria girmek pek istemiyorum da bu sene baya iyi kartlar var gibiKante denen herifin şutları bu sene de bozuk, adamın vurduğu gol oluyor yine
-Solda Rafi, sağda Chiesa, göbekte de Canales ve Kessie ile 4-2-2-2
Ekli dosyayı görüntüle 181585
İçimden geçen bir hanımefendi var ama fifayı ilaç niyetine kullanıyorumforumla eski özeni göstermemenin sebebi belli oldu.
dürüst olmak gerekirse hayatına karı girdi sanıp üzüldüm, fifa olması sevindirici![]()