FIFA 23

4-2-2-2 bu oyunun en güzel taktiği bence. Çünkü 4-3-3 veya 4-2-3-1 yapınca kanatlar çok uzak kalıyor. Kanatlara yaklaş talimatı verince bu sefer ilerde eksiklik oluyor. Ama 4-2-2-2'de hem orta sahada kalabalık oluyorsun hem ilerde kalabalık oluyorsun.

Fakirik fakirik Fifa 22 olsun.

Almadım valla 22'de kariyer modda takılıyorum geympes beleşçiliği yaşasın.

Ben bu futta gollerimin tekrarını niyw izleyemiyorum adamlar nasıl geçiyor benim golü?

Bu oyunun en büyük problemlerinden biri de oyunda faul olmaması. Karşılıklı 0 faulle biten maç var ya. Bam güm dalıyorsunuz, çelme takıyorsunuz, kayıyorsunuz hiçbir şekilde faul çalınmıyor. Tamam oyun olduğu için daha akışkanlık amaçlamış olabilirler ama fazla abartmışlar kuralsız maç oynanıyor gibi oluyor.

gold kdb yerine attım valla orta sahaya
kadro çok iyi değil
110k filan var şuan sadece havertz ve marchisio satılamaz
önerilere açığım

Ekli dosyayı görüntüle 182155

Umut dusunup gunduz yazayim sevgili mod kardesim. Oyundan da yeni ciktim fifa kusacagim :) Gec aldim oyunu, arayi kapamaya calisiyorum 4 gunde div 5 oldum dogru duzgun birseyde cikmadi :) Acikcasi ilk bakista, Havertz yerine iyi bir AMC koysan daha iyi olur gibi. Iki benzer tipte forvet oynuyor gibi suanda. Fuleli ikisi de :) Kante bana da lazim acikcasi :) Ortasahalarin gayet yerinde (CM'ler) o neden iyi bir ofansif ortasaha daha guzel olurdu bana gore..

Umut dusunup gunduz yazayim sevgili mod kardesim. Oyundan da yeni ciktim fifa kusacagim :) Gec aldim oyunu, arayi kapamaya calisiyorum 4 gunde div 5 oldum dogru duzgun birseyde cikmadi :) Acikcasi ilk bakista, Havertz yerine iyi bir AMC koysan daha iyi olur gibi. Iki benzer tipte forvet oynuyor gibi suanda. Fuleli ikisi de :) Kante bana da lazim acikcasi :) Ortasahalarin gayet yerinde (CM'ler) o neden iyi bir ofansif ortasaha daha guzel olurdu bana gore..
Tamamdır, chiesayı kaçırmasam iyiydi 😪
İtalya gitmem diye düşünüyordum

kadro.jpg

Sol kanatta Icardi ve Son'u oynatıyorum duruma göre. Defansa ve orta sahaya da Higuain ve Icardi'ye kimya tutsun diye saçma sapan üç arjantinli koydum mecbur.

edit : az önce 83+ fra/ing/alm yükseltmesi kkg sinden de bir kante geldi mis gibi.

Son düzenleme:
Üzerine kadro kurulur mu bilmiyorum ama 4-2-2-2 oynarsan orta ikili için çok iyi bir kart gibi görünüyor. İster çapa falan basıp defansif kullan istersen yanına defansif yükü yüksek birisi kurup pas boostu verip oyun kurucu olarak kullan. Benim tam aradığım adam şu an. 🫂 Tebrik ederim ♥
Ben direk üç kimya verdiğini bilmiyordum, o yüzden seria eklemeli bir kadroya geçerim diye düşünmüştüm ondan üzerine kurulur mı dedim 🤣
Ama sola leao ekleyip, militao yerine tomori ekleyip, havertzi değiştirmeyi düşünüyorum şuan.
Squad battlesda 500 gol, 500 asist görevleri var acemide onu yapınca sağlam paket veriyor.

Üzerine kadro kurulur mu bilmiyorum ama 4-2-2-2 oynarsan orta ikili için çok iyi bir kart gibi görünüyor. İster çapa falan basıp defansif kullan istersen yanına defansif yükü yüksek birisi kurup pas boostu verip oyun kurucu olarak kullan. Benim tam aradığım adam şu an. 🫂 Tebrik ederim ♥
87 kural tanımayan Payet satılamaz da çıkmış bana yeni farkettim 🤣 pek kullanılır mı bilmem ama
4-2-2-2ye monte edilebilir gibi

Ben direk üç kimya verdiğini bilmiyordum, o yüzden seria eklemeli bir kadroya geçerim diye düşünmüştüm ondan üzerine kurulur mı dedim 🤣
Ama sola leao ekleyip, militao yerine tomori ekleyip, havertzi değiştirmeyi düşünüyorum şuan.
Squad battlesda 500 gol, 500 asist görevleri var acemide onu yapınca sağlam paket veriyor.
87 kural tanımayan Payet satılamaz da çıkmış bana yeni farkettim 🤣 pek kullanılır mı bilmem ama
4-2-2-2ye monte edilebilir gibi

Payet'in o kartı da çok iyi, marksman basıp forvet oynatabilirsin onu da ihtiyacın olursa. 4-2-2-2 falan gibi kanatlı oynayacaksan sol kanada sol ayak sağ kanada da sağ ayak oyuncu koy mutlaka. Bol bol ayak dışı şut çeker gol bulursun böyle. Leao'nun gold kartını hiç sevemedim. Başlangıç kadromdaydı uzun bir süre oynamak zorunda kaldım 😄

Geri
Üst Alt