- 10 Haziran 2019
- 10.011
- 8.578
- 873
Kuş musun birader okocha ne?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Klas oyuncu aga. Rakibin icinden geciyor iyiki cektim vallaKuş musun birader okocha ne?
kroos kimyalanmıyor muKlas oyuncu aga. Rakibin icinden geciyor iyiki cektim valla
Zdm olmuyor adam, problem orada. Yetiyor ama ya bu hali de klaskroos kimyalanmıyor mu
Kadro ekranındaki diziliş ile oyun içi taktiklerdeki dizilişi değiştirip kimya alabiliyorsun biliyosun değil mi?Zdm olmuyor adam, problem orada. Yetiyor ama ya bu hali de klas
Bilyiorum bro, ama hic bir oyuncu sol kanat oynayamiyor. 4-4-2 4-2-3-1 vs ortadan kaliyorKadro ekranındaki diziliş ile oyun içi taktiklerdeki dizilişi değiştirip kimya alabiliyorsun biliyosun değil mi?
ana kadro 442 olup oyun içinde 4222 oynayıp kimya alabildigin gibi
Bilyiorum bro, ama hic bir oyuncu sol kanat oynayamiyor. 4-4-2 4-2-3-1 vs ortadan kaliyor
He o nu yapiyorum yadefansif ayarını 4222 yapıp istedigin taktikle oyuncuları yerleştirerek mevkilerine oynarsın
Kewell varken okocha oynatman tam bir adilik ama tıpkı benim kuyt oynatmam gibiHe o nu yapiyorum ya![]()
Kewell begenmedim ya. Okocha 5*sm ile costuruyor resmenKewell varken okocha oynatman tam bir adilik ama tıpkı benim kuyt oynatmam gibi
@Alper Altun !!!Kewell begenmedim ya. Okocha 5*sm ile costuruyor resmen
Nasıl oluyor renktaş? Bende PC coini var yaklaşık 1.5 M veya düz diyelim 1 M coin var elimde bir yerlere satabilirsem harika olur benim için.komisyonlu olarak yardımcı olabilirim.
DH de twitterda, ekşi de falan dene şansınıNasıl oluyor renktaş? Bende PC coini var yaklaşık 1.5 M veya düz diyelim 1 M coin var elimde bir yerlere satabilirsem harika olur benim için.
ne değişti farketmedim benWL baya manyak olacak artik yeni rewards sisteminden dolayi.
Daha fazla rewards var artik.