- 10 Haziran 2019
- 10.011
- 8.578
- 873
20 de 16 yapmıyorsundurDaha fazla rewards var artik.
Zidane bende yapacsm 2 wl sonra. 2 kere 15-16 win alip easy life
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20 de 16 yapmıyorsundurDaha fazla rewards var artik.
Zidane bende yapacsm 2 wl sonra. 2 kere 15-16 win alip easy life
15-5 16-4 bro20 de 16 yapmıyorsundur
ben geçen hafta giremedim playofflara takıldım ondan önceki hafta 11 yaptım15-5 16-4 bro![]()
Playoff basit ya, gecen sene ilk basta 5 galibiyetti, ardindan 4 e düsürdülerben geçen hafta giremedim playofflara takıldım ondan önceki hafta 11 yaptım
ben yeteneksizim rtaşPlayoff basit ya, gecen sene ilk basta 5 galibiyetti, ardindan 4 e düsürdüler
Az oynuyorsundur ondanben yeteneksizim rtaş
kamerayı ortak sezondan tele yayına çektim çok farketti. iki oyumcu arasındaki mesafeyi daha net belirliyorum açı kaybım olsa bile.Az oynuyorsundur ondan
Sat bence çok güzel oldu
Ikincisi bendede oluyor, 5SM lari yedekten sürüp bokunu cikariyorum xdkamerayı ortak sezondan tele yayına çektim çok farketti. iki oyumcu arasındaki mesafeyi daha net belirliyorum açı kaybım olsa bile.
Ben maç satmayı sevenlerdenim 2 gol atıyım hemen fantezi peşine giriyorum. Geçen 3-0 dan 4-3 maç verdim son 15 de
Oyunun en bozuk kartlarından birisi o. Güle güle kullanElimde bir sürü satılamayan 91-85 arası oyuncu vardı.
Zidane görevine yetmedi ama coins harcamadan Jairzinho görevini yaptım.
Kart çılgın atıyor imkanı olan yapsın acayip bir şey.
Git minecraft oyna ozaman kardesimBen bu oyunu her geçen gün daha kötü oynuyorum. Şimdi de cezasahasına girememeye başladım. Gol kaçırsam da kazanamasam tamam dicem.
Toty de paketlerimi açar bırakırım si. böyle oyunu lan
Ne zaman server aciyoruz !!Git minecraft oyna ozaman kardesim
Ne zaman açıklanıyor?Toty için 60 tane paket biriktirdim 100 olur heralde o zamana kadar bakalım ne çıkacak
Toty için 60 tane paket biriktirdim 100 olur heralde o zamana kadar bakalım ne çıkacak
işim olmazGit minecraft oyna ozaman kardesim
Kağıt üstünde çalışabilir gibi duruyor ama onun yerine daha garanti yatırımlar bulup paranı büyütebilirsin. Açıkçası çok anlamıyorum, ilgilenmiyorum bu kart borsasından. Araştırmakta fayda var ♥TOTY açıklanacak ya şöyle bir kumar oynasak nasıl olur?
Mor Haaland alıp beklemeye geçelim. Benim tahminim Haaland o kadroya girer, girmeli...
Ekli dosyayı görüntüle 187035
Kadroya girerse zaten bu kart artmak zorunda. Diyelim ki 94 falan oldu sonra bu kartı 5 milyon K okuturuz.
Çalışır mı böyle bir plan? @Aras Şimşek