FIFA 23

Az oynuyorsundur ondan
kamerayı ortak sezondan tele yayına çektim çok farketti. iki oyumcu arasındaki mesafeyi daha net belirliyorum açı kaybım olsa bile.

Ben maç satmayı sevenlerdenim 2 gol atıyım hemen fantezi peşine giriyorum. Geçen 3-0 dan 4-3 maç verdim son 15 de

kamerayı ortak sezondan tele yayına çektim çok farketti. iki oyumcu arasındaki mesafeyi daha net belirliyorum açı kaybım olsa bile.

Ben maç satmayı sevenlerdenim 2 gol atıyım hemen fantezi peşine giriyorum. Geçen 3-0 dan 4-3 maç verdim son 15 de
Ikincisi bendede oluyor, 5SM lari yedekten sürüp bokunu cikariyorum xd

Ben bu oyunu her geçen gün daha kötü oynuyorum. Şimdi de cezasahasına girememeye başladım. Gol kaçırsam da kazanamasam tamam dicem.

Toty de paketlerimi açar bırakırım si. böyle oyunu lan

Elimde bir sürü satılamayan 91-85 arası oyuncu vardı.

Zidane görevine yetmedi ama coins harcamadan Jairzinho görevini yaptım.

Kart çılgın atıyor imkanı olan yapsın acayip bir şey.

TOTY açıklanacak ya şöyle bir kumar oynasak nasıl olur?

Mor Haaland alıp beklemeye geçelim. Benim tahminim Haaland o kadroya girer, girmeli...

Ekran Alıntısı.webp

Kadroya girerse zaten bu kart artmak zorunda. Diyelim ki 94 falan oldu sonra bu kartı 5 milyon K okuturuz.

Çalışır mı böyle bir plan? @Aras Şimşek

TOTY açıklanacak ya şöyle bir kumar oynasak nasıl olur?

Mor Haaland alıp beklemeye geçelim. Benim tahminim Haaland o kadroya girer, girmeli...

Ekli dosyayı görüntüle 187035

Kadroya girerse zaten bu kart artmak zorunda. Diyelim ki 94 falan oldu sonra bu kartı 5 milyon K okuturuz.

Çalışır mı böyle bir plan? @Aras Şimşek
Kağıt üstünde çalışabilir gibi duruyor ama onun yerine daha garanti yatırımlar bulup paranı büyütebilirsin. Açıkçası çok anlamıyorum, ilgilenmiyorum bu kart borsasından. Araştırmakta fayda var ♥

Geri
Üst Alt