Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimya konusunu araştır kardo, bol bol da görevlerden yap bence.Hocamız da Roger Schmidt.Güzel 1 kadro oldu..
Ekli dosyayı görüntüle 198369
Bizim 1 arkadaş var o da söyledi bu kimya işini de eldeki oyunculardan en fazla iyi 1 şekilde böyle 1 ilk 11 çıkıyo kanksKimya konusunu araştır kardo, bol bol da görevlerden yap bence.
Fena oyuncular vermiyorlar başlangıç kadrosu için
Yavaş yavaş zaten kardom. Para biriktikçe görevden paket açtıkça geliştirirsin.Hocamız da Roger Schmidt.Güzel 1 kadro oldu..
Ekli dosyayı görüntüle 198369
Aslında kaleciden dolayı sağ bek ve stoperi Premier Lig'den yapacaktım da bu fikir de iyiymiş kanks..Yavaş yavaş zaten kardom. Para biriktikçe görevden paket açtıkça geliştirirsin.
Ama kimyayı fulle, fakrı baya anlarsın
Sol bek mendy, stoper araujo, kounde yap bence
Full premier lig olmana gerek yok kardoAslında kaleciden dolayı sağ bek ve stoperi Premier Lig'den yapacaktım da bu fikir de iyiymiş kanks..
Bu Fut Draft ne güzel 1 şeymiş kanks yavFull premier lig olmana gerek yok kardo
İki bazen üç lige kadar kimyalaman mümkün oluyor.
Başlangıç için gold kartlardan en verimli kartlardan bu üçü.
Sağ bek walker baya iyi gold kartı
İlerleyen dönemde yükseltirsin zaten özel kartlarla
Baya keyifli bir mod yaBu Fut Draft ne güzel 1 şeymiş kanks yavHep en iyi kadrolarla oynuyosun falan filan yav
![]()
Mbappe-Haaland-Antony üçlüsü çok manyak 1 3lü kanks yavBaya keyifli bir mod ya![]()
Kadromu görmek ister misinMbappe-Haaland-Antony üçlüsü çok manyak 1 3lü kanks yavOynarken çok güzel 1 şekilde keyiflendim yav
![]()
At bakem görelim kadronu kanks yavKadromu görmek ister misin![]()
Videoyu baştan sonuna kadar izle kanks
Videoyu baştan sonuna kadar izle kanksEk olarak ben senin kadronu daha önceden de görmüştüm şu sol bekte ki isim kim yav
Knight - Metin 2 gibi oyunların karakterleri gibi yav
Bu arada İcardi oyunda çok kötü yavHero kartları diye geçiyor, üçtü tür hero kartı çeşidi var.
En düşükleri düz hero, bir üstü world cap hero, en üstü fantasy hero.
World Cup hero Capdevilla o herif
Bu siteden oyuncuların fiyatları, çoğu oyuncu ve özel kartları görebilirsin kardo
Aynen iyi bir kart yok.Bu arada İcardi oyunda çok kötü yavPsg'de olsa büyük ihtimalle özellikleri iyi olurdu.Diğer futbolcular da dikkat etim bizim futbolcuların özelliklerini pek iyi yapmamışlar..
Kerem Aktürkoğlu'nun diğer kartını da oynadım iyi oyunda.Mbappe ile beraber 2 kanatta da oynattım..Aynen iyi bir kart yok.
İcardinin 87 kartı geldi bir ara
Torreira 86, keremin 81 haftanın takımı kartı var
Tots da manyak olurlarAynen iyi bir kart yok.
İcardinin 87 kartı geldi bir ara
Torreira 86, keremin 81 haftanın takımı kartı var
Az kaldı bakalımTots da manyak olurlar