FIFA 23

Kimya konusunu araştır kardo, bol bol da görevlerden yap bence.
Fena oyuncular vermiyorlar başlangıç kadrosu için
Bizim 1 arkadaş var o da söyledi bu kimya işini de eldeki oyunculardan en fazla iyi 1 şekilde böyle 1 ilk 11 çıkıyo kanks :D Yedeklerde Hakim Ziyech-Darwin Nunez-Gabriel Jesus gibi oyuncular da var ama Kamaldeen Sulemana çok hızlı 1 oyuncu her maçta farkını ortaya koyuyo.Defansta da Thiago Silva var ama o da çok ağır 1 oyuncu hem de Sidnei Silva çok iyi oynuyo :D

Yavaş yavaş zaten kardom. Para biriktikçe görevden paket açtıkça geliştirirsin.
Ama kimyayı fulle, fakrı baya anlarsın :ROFLMAO:
Sol bek mendy, stoper araujo, kounde yap bence
Aslında kaleciden dolayı sağ bek ve stoperi Premier Lig'den yapacaktım da bu fikir de iyiymiş kanks..

Aslında kaleciden dolayı sağ bek ve stoperi Premier Lig'den yapacaktım da bu fikir de iyiymiş kanks..
Full premier lig olmana gerek yok kardo
İki bazen üç lige kadar kimyalaman mümkün oluyor.
Başlangıç için gold kartlardan en verimli kartlardan bu üçü.
Sağ bek walker baya iyi gold kartı

İlerleyen dönemde yükseltirsin zaten özel kartlarla

Full premier lig olmana gerek yok kardo
İki bazen üç lige kadar kimyalaman mümkün oluyor.
Başlangıç için gold kartlardan en verimli kartlardan bu üçü.
Sağ bek walker baya iyi gold kartı

İlerleyen dönemde yükseltirsin zaten özel kartlarla
Bu Fut Draft ne güzel 1 şeymiş kanks yav :D Hep en iyi kadrolarla oynuyosun falan filan yav :D

Videoyu baştan sonuna kadar izle kanks :D Ek olarak ben senin kadronu daha önceden de görmüştüm şu sol bekte ki isim kim yav :D Knight - Metin 2 gibi oyunların karakterleri gibi yav :D

Hero kartları diye geçiyor, üçtü tür hero kartı çeşidi var.
En düşükleri düz hero, bir üstü world cap hero, en üstü fantasy hero.
World Cup hero Capdevilla o herif :ROFLMAO:

Bu siteden oyuncuların fiyatları, çoğu oyuncu ve özel kartları görebilirsin kardo

Hero kartları diye geçiyor, üçtü tür hero kartı çeşidi var.
En düşükleri düz hero, bir üstü world cap hero, en üstü fantasy hero.
World Cup hero Capdevilla o herif :ROFLMAO:

Bu siteden oyuncuların fiyatları, çoğu oyuncu ve özel kartları görebilirsin kardo
Bu arada İcardi oyunda çok kötü yav :D Psg'de olsa büyük ihtimalle özellikleri iyi olurdu.Diğer futbolcular da dikkat etim bizim futbolcuların özelliklerini pek iyi yapmamışlar..

Bu arada İcardi oyunda çok kötü yav :D Psg'de olsa büyük ihtimalle özellikleri iyi olurdu.Diğer futbolcular da dikkat etim bizim futbolcuların özelliklerini pek iyi yapmamışlar..
Aynen iyi bir kart yok.
İcardinin 87 kartı geldi bir ara
Torreira 86, keremin 81 haftanın takımı kartı var

Geri
Üst Alt