Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.449
- 4.834
- 1.618
rank kac kral
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rank kac kral
div 1de takılıomrank kac kral
Merak ediyorum nasil olacakAz kaldı bakalım
Anadolu takımlarından iki üç tane atarlarMerak ediyorum nasil olacak
Normalde
Nando
Boey nelsson Abdulkerim Ferdi
Kerem Torreira Gedson Cenk
Icardi Valencia
Olmali ama bir takimdan bu kadar almazlar.
Apo,Torreira, Kerem almaz sanirim
bende div 1deyim, bu sene oyun gecen seninkinden daha geri kalmis, tamamen robotik sisteme dönüsmüs.div 1de takılıom
Sağdaki sbc iyi duruyor.
İçindeki tüm paketler satılabilir.
Elinizde bol satılamaz varsa, yapmak baya mantıklı
İlk dokunulabilecek nokta Diaby veya Essien olur gibiTakım bu şekilde tavsiyeleri alırım. 2m para var
Yedeklerde bir sürü adam var da essien çekince deneyeyim dedim. Diaby i kanat gibi oynatiyorum maç içinde sola çekiyorum iş yapıyor. Bakalim tots a doğru yerlerine adam çekebilirizİlk dokunulabilecek nokta Diaby veya Essien olur gibi
2 milyonu saklamak daha mantıklı şuandaYedeklerde bir sürü adam var da essien çekince deneyeyim dedim. Diaby i kanat gibi oynatiyorum maç içinde sola çekiyorum iş yapıyor. Bakalim tots a doğru yerlerine adam çekebiliriz
Yedeklerde barella meunier pogba verratti thuram var orta saha için kullanabilecegim. Verratti çok memnundum aslinda ama çok çelimsizdi hemen indiriyorlardi. Ama topu ayağından vermezse de vermiyordu. Essien ile dönüşümlü onu mu oynatsam acaba. Ek olarak Keane istatistikleri çok müthiş ama oyunda tam bunu hissettirmiyor gibi geldi bana. Essien ondan daha cok top kesiyor gibi bilemedim. Zaten tots gelecek market daha crash görür o zaman parayı gomeriz2 milyonu saklamak daha mantıklı şuanda
Çok düşüyor oyuncular
93 gullit vardı satılabilir 1-1,5 milyon zarardayım şuan.
Essieni de öven çok bu kartını, baya güzel kadro zaten
4 oyuncu da götürür hocam.Yedeklerde barella meunier pogba verratti thuram var orta saha için kullanabilecegim. Verratti çok memnundum aslinda ama çok çelimsizdi hemen indiriyorlardi. Ama topu ayağından vermezse de vermiyordu. Essien ile dönüşümlü onu mu oynatsam acaba. Ek olarak Keane istatistikleri çok müthiş ama oyunda tam bunu hissettirmiyor gibi geldi bana. Essien ondan daha cok top kesiyor gibi bilemedim. Zaten tots gelecek market daha crash görür o zaman parayı gomeriz