FIFA 23

Sağdaki sbc iyi duruyor.
İçindeki tüm paketler satılabilir.
Elinizde bol satılamaz varsa, yapmak baya mantıklı

Takım bu şekilde tavsiyeleri alırım. 2m para var

Ekli dosyalar

• IMG-20230416-WA0002.webp
    IMG-20230416-WA0002.webp
    162,5 KB · Görüntüleme: 58
Yedeklerde bir sürü adam var da essien çekince deneyeyim dedim. Diaby i kanat gibi oynatiyorum maç içinde sola çekiyorum iş yapıyor. Bakalim tots a doğru yerlerine adam çekebiliriz
2 milyonu saklamak daha mantıklı şuanda
Çok düşüyor oyuncular
93 gullit vardı satılabilir 1-1,5 milyon zarardayım şuan.
Essieni de öven çok bu kartını, baya güzel kadro zaten

2 milyonu saklamak daha mantıklı şuanda
Çok düşüyor oyuncular
93 gullit vardı satılabilir 1-1,5 milyon zarardayım şuan.
Essieni de öven çok bu kartını, baya güzel kadro zaten
Yedeklerde barella meunier pogba verratti thuram var orta saha için kullanabilecegim. Verratti çok memnundum aslinda ama çok çelimsizdi hemen indiriyorlardi. Ama topu ayağından vermezse de vermiyordu. Essien ile dönüşümlü onu mu oynatsam acaba. Ek olarak Keane istatistikleri çok müthiş ama oyunda tam bunu hissettirmiyor gibi geldi bana. Essien ondan daha cok top kesiyor gibi bilemedim. Zaten tots gelecek market daha crash görür o zaman parayı gomeriz

Yedeklerde barella meunier pogba verratti thuram var orta saha için kullanabilecegim. Verratti çok memnundum aslinda ama çok çelimsizdi hemen indiriyorlardi. Ama topu ayağından vermezse de vermiyordu. Essien ile dönüşümlü onu mu oynatsam acaba. Ek olarak Keane istatistikleri çok müthiş ama oyunda tam bunu hissettirmiyor gibi geldi bana. Essien ondan daha cok top kesiyor gibi bilemedim. Zaten tots gelecek market daha crash görür o zaman parayı gomeriz
4 oyuncu da götürür hocam.
Verratti hiç denemedim hocam, ama pogba, thuram da iyi kartlar,
Keane yapsam mı diye düşündüm ama çok orta saha var totsa sakladım ben de fodderları

PL TOTS oylaması başlamış.

Süper lig ea fc de olacagini aciklamis

Bari exclusive felan olsa. Herolar, potm felan olsa

Geri
Üst Alt