Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.554
- 30.454
- 1.988
Payetle navas i kesin alırım gibi.+Desaily de alırım. Ama rooney için kararsızım. Paketten bok da çıkabilir. Ek olarak kadroma uymuyor ama Caicedo iyi gibi duruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Swaplar tamamen belirdi mi girmedim oyunaPayetle navas i kesin alırım gibi.+Desaily de alırım. Ama rooney için kararsızım. Paketten bok da çıkabilir. Ek olarak kadroma uymuyor ama Caicedo iyi gibi duruyor
Bir gir bak hocam yorumunu merak ediyorum paketler de baya iyi gibi. Kararsiz kaldım valla Rooney konusundaSwaplar tamamen belirdi mi girmedim oyuna
Desaily, Rooney yerine koysana daha net oyuncular.
Toty cole sbc yapmayıp oraya koysalar bile okeyim
30. seviye: Rooney yerine 90+ 1/5 PL/La Liga/Ligue 1 TOTS alırım hocam. 1/3 olsa Rooney alırdım da, 1/5 bozuk oluyor genelde. lk paketin ismi buglu onun ne olduğunu anlayamadım.Bir gir bak hocam yorumunu merak ediyorum paketler de baya iyi gibi. Kararsiz kaldım valla Rooney konusunda
30.seviyede göremediğin paket 84x30 paketi. O biraz kafa karıştırıyor fodder için. 90+Tots pickinden çöp çıkma durumu da olabilir gibi ya bilemedim tamamen kumar.
84x30 iyiymiş hocam ya, banko TOTS çıkar zaten.30.seviyede göremediğin paket 84x30 paketi. O biraz kafa karıştırıyor fodder için. 90+Tots pickinden çöp çıkma durumu da olabilir gibi ya bilemedim tamamen kumar.
Desaily'deki göremediğin pakette 84*20 paketi.
Ben WW Payet'i 1.5 ay gibi uzun bir süre kullandım. Oyuna bu sene Kasım ayında başladığımda SBC olarak o vardı direk yapmıştım baya sırtlamıştı beni. Onun hatrına Payet'i alırım gibi. + olarak bu kartı 5 skill gelmiş baya hissettirecektir dribling tarafını. Reyna'yı bende almam gibi sbc'ye basmalık yüksek fodder gibi duruyor. Ama ordan paketi alıcam gibi.
Kadrom şuan hibrit fransa-italya-almanya karışık o yüzden caicedo için karamsarım fakat 83*15 leş gibi bir paket. Ağırlıklı olarak 83-84 atıyor. O yüzden çıkacak epl totslarına göre kenarda caicedo yu tutmak mantıklı gibi.
Takımım stoper kaynıyor. WC Lucio-FB Ramos-FB Bonucci-Baby Maldini-FF Skriniar-FF Umtiti falan gırla stoper var ama Desaily camız gibi bir stoper. Ramos'un da giderek Tots yüzünden oynayamayağını düşünüyorum. Elimdeki Fransızları kimyalamak için alırım gibi
Tek kararsız kaldığım konu Rooney konusu. Prime kartını denemiş ve çok beğenmemiştim fakat bu kartı hem fazla upgrade'li hemde 5 skill. Zaten 30 level'a gelene kadar oyunda şekillenmiş olacaktır. O sebeple 30 leveldeki seçenekleri oraya gelince düşüneceğim.
Edit: Navas'ı söylemeyi unutmuşum. Ben kendisini çok severim ve nedense ben kısa boylu çevik adamlarla çok çok daha iyi oynuyorum. Bu sebeple kesinlikle onu da yaparım.
Bende de o var onu sagbek oynatiyorum. Zaten 30 level gelene kadar ultimate tots gelir heralde. O zamanda 84*30 açılır gibi84x30 iyiymiş hocam ya, banko TOTS çıkar zaten.
Ultimate TOTS zamanı açılır gibi ne dersin.
Ramos'un yanında Carlos alberto 93 var bende sadece, o yüzden kullanılır gibi.
30. seviyede ben 84x30'u alacağım, zaten 92 Rooney var elimde, bence çok güzel ve eğlenceli bir kart ama 84x30 çok iyi duruyor orada. Hatta genel olarak hepsinde paket almayı düşünüyorum. Belki Desaily alırım, stoper eksiği var benim takımın ama paketi alırım diye düşünüyorum
Bi tane günlük upgrade unuttum ya..Yarın paketleri açıyoruz bakalım.
umarım telafisi gelirBi tane günlük upgrade unuttum ya..
Bölgeye göre değiştir, 40 pingle sabit oynuyorum.Bu leş oyun bu ping değerleri ile bu ülkede oynanmaz.
Hocam o senin gördüğün değer. 100 ms altında oynamıyorsun. Almanya'dan giren birisi 10 ms altında oynuyor. Futbol simülasyonu oyunu için ciddi bir kuvvet çarpanı.Bölgeye göre değiştir, 40 pingle sabit oynuyorum.
Doğru olabilir.Hocam o senin gördüğün değer. 100 ms altında oynamıyorsun. Almanya'dan giren birisi 10 ms altında oynuyor. Futbol simülasyonu oyunu için ciddi bir kuvvet çarpanı.
Paketlerden çıkmaya başlamış deniyor ama beklemekte fayda var