Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
U7BUYUT diye bir site var bir de, hiç bulaşmayın, sattığım coinlerden gelen 20 doları hiçbir şekilde alamadım.Mydgn'den ilk coin staışımı yaptım.
20 dolar gibi birşey aldım, zaten snipten çıkardığım miktarı sattım.
Temiz iş güvenilir site.
LTC üzerinden aldım
pcdeyiz galiba hocam dimiinvisible görünmez cheat kullanan rakiple oynamak nerdeyse imkansiz, yendim ama sirf radara bakarak![]()
evetpcdeyiz galiba hocam dimi
pc yıllardır sıkıntı ya
bence ea bu hileden para yiyiyor baska aciklamasi yok, yillardir letsfut besledi simdide bu. yapanin ben ana baci avrat ana baci avratpc yıllardır sıkıntı ya
bu sene bir miktar daha iyi galiba ama
koca şirketin, sadece parayı düşünüp şunlara çözzüm bulamaması manasız
Xbox'tayım renkdaş, 21'de pcde oynamıştım@Umut Şimşek sendemi pc renktas.
birbirimize karsi oynayabiliyoruz degilmi, bi mac yapilabilir.Xbox'tayım renkdaş, 21'de pcde oynamıştım
olur renkdaş, xbox uygulamasından oynuosun galiba isim verirsen ekliyimbirbirimize karsi oynayabiliyoruz degilmi, bi mac yapilabilir.
ea appten oynuyorum xboxmu oluyorolur renkdaş, xbox uygulamasından oynuosun galiba isim verirsen ekliyim
ea social üzerinden ekleşmemizz lazımmışea appten oynuyorum xboxmu oluyor![]()
gamepad markan nedirarkadaslar bu oyunu pc'de edindik lakin bizdeki gamepad'i görmüyor. sanırım sadece original xbox gamepad çalışıyormuş. bu sorunu yaşayan çözen var mı
yok dostum oluyor sadece pcn o gamepadi kabul etmeli.arkadaslar bu oyunu pc'de edindik lakin bizdeki gamepad'i görmüyor. sanırım sadece original xbox gamepad çalışıyormuş. bu sorunu yaşayan çözen var mı
beni ekle olursa olurea social üzerinden ekleşmemizz lazımmış
tamamdır açtığımda ekliyim üstatbeni ekle olursa olur
tambirfazia
Abdülr Albayraka selam olsun
Beni de eklemeni istirham etsem?tamamdır açtığımda ekliyim üstat
Steam'den kol ayarı yapman gerekiyo reis.Ben pazar malı koluyla oynuyom çalışıyo..arkadaslar bu oyunu pc'de edindik lakin bizdeki gamepad'i görmüyor. sanırım sadece original xbox gamepad çalışıyormuş. bu sorunu yaşayan çözen var mı