FIFA 23

İşlemci kalitesine bağlı olarak oynayabileceğinizi düşünüyorum ama minimum sistemde hedeflenen frame kaç onu bilmiyorum, paylaştılarsa da görmedim. EA Play / GamePass sahiplerinin 10 saatlik deneme şansı olacak, o şekilde deneyip almaya ya da almamaya karar verebilirsiniz ♥
Teşekkürler, denemeyi alıp bakmak en mantıklısı gibi duruyor.

EA Play / GamePass dışında demo falan çıkmıyor değil mi artık? Başka şekilde deneme şansım yok mu?

İşlemci i7 7. nesil, Ram 16 gb ben kurtarır diye düşünüyorum ama eminde olamıyorum.

Teşekkürler, denemeyi alıp bakmak en mantıklısı gibi duruyor.

EA Play / GamePass dışında demo falan çıkmıyor değil mi artık? Vaşka şekilde deneme şansım yok mu?

İşlemci i7 7. nesil, Ram 16 gb ben kurtarır diye düşünüyorum ama eminde olamıyorum.
Maalesef başka türlü deneme şansı yok artık 🙏 Bu sene PC için de next-gen geliyor, sistem gereksinimleri bayağı yükseldi. Ekran kartı kurtarmazsa bile NIS sayesinde bir şekilde çözünürlük düşürülüp upscale edilerek oynayabilirsiniz diye düşünüyorum ama oyunlar pahalı, denedikten sonra satın almak en iyisi. Bu arada, EA Play sahibi olursanız oyunu indirimli alabiliyorsunuz

Maalesef başka türlü deneme şansı yok artık 🙏 Bu sene PC için de next-gen geliyor, sistem gereksinimleri bayağı yükseldi. Ekran kartı kurtarmazsa bile NIS sayesinde bir şekilde çözünürlük düşürülüp upscale edilerek oynayabilirsiniz diye düşünüyorum ama oyunlar pahalı, denedikten sonra satın almak en iyisi. Bu arada, EA Play sahibi olursanız oyunu indirimli alabiliyorsunuz
EA Play sistemini tam anlayamadım aylık 30 lira veriyorum ve FİFA 23 oynayabiliyor muyum?

Cahilliğimi mazur gör, oyun origin'de 700 lira civarı. Bu hesapla yıllık 360 liraya geliyor böyle bir şey mümkün değildir herhalde :red:

Hem üye olup hem oyunu mu satın alacağım? Seni de uğraştırıyorum kusura bakma.

EA Play sistemini tam anlayamadım aylık 30 lira veriyorum ve FİFA 23 oynayabiliyor muyum?

Cahilliğimi mazur gör, oyun origin'de 700 lira civarı. Bu hesapla yıllık 360 liraya geliyor böyle bir şey mümkün değildir herhalde :red:

Hem üye olup hem oyunu mu satın alacağım? Seni de uğraştırıyorum kusura bakma.
Olur mu öyle şey, aklınıza takılan bir soru olduğun sorun lütfen. ♥

EA Play ve EA Play Pro olarak iki kademe mevcut. EA Play'e 30₺ vererek sadece 10 saat deneme hakkınız oluyor, tam sürüm oyunu deniyorsunuz. EA Play Pro sahibiyseniz ki fiyatı bayağı tuzlu, onunla da tam sürüm oyuna aboneliğiniz boyunca sınırsız erişebiliyorsunuz. GamePass PC (30₺) alırsanız da içine EA Play dahil bir şekilde 1 ay boyunca hem EA Play kütüphanesine hem de Game Pass kütüphanesine erişiminiz oluyor. Yine dediğim gibi bu şekilde oyunu 10 saat deneyebilirsiniz. Bu 10 saat sizin oyunda geçirdiğiniz süre, kapattığınızda süre işlemez, dilediğiniz zaman açıp oynayabilirsiniz süreniz bitene kadar.

1663586741841.png1663586223379.png

Son düzenleme:
Olur mu öyle şey, aklınıza takılan bir soru olduğun sorun lütfen. ♥

EA Play ve EA Play Pro olarak iki kademe mevcut. EA Play'e 30₺ vererek sadece 10 saat deneme hakkınız oluyor, tam sürüm oyunu deniyorsunuz. EA Play Pro sahibiyseniz ki fiyatı bayağı tuzlu, onunla da tam sürüm oyuna aboneliğiniz boyunca sınırsız erişebiliyorsunuz. GamePass PC (30₺) alırsanız da içine EA Play dahil bir şekilde 1 ay boyunca hem EA Play kütüphanesine hem de Game Pass kütüphanesine erişiminiz oluyor. Yine dediğim gibi bu şekilde oyunu 10 saat deneyebilirsiniz. Bu 10 saat sizin oyunda geçirdiğiniz süre, kapattığınızda süre işlemez, dilediğiniz zaman açıp oynayabilirsiniz süreniz bitene kadar.

Ekli dosyayı görüntüle 178923Ekli dosyayı görüntüle 178921

Eyvallah çok sağol :hat:

Bizden 5 oyuncu yayınlanmış.

Ekran Alıntısı.JPG

Rakiplerin reytinglerine baktım yine saçmalıklar kol geziyor.

Bruma: 77 parlak gold :asd:
Altay: 78 parlak gold
Arao: 77 parlak gold
Alli: 77 parlak gold (Ulan adam Dele Alli ama Arao kekosuyla aynı reyting o_O)

Alli çok düştü. Normal yani.
Eyvallah öyle ama Arao ve Bruma reytingi neye göre 77 olabiliyor.

Bir sabit belirleme kıstası olur ona göre bakarız. Bruma gittiği hangi takımda başarılı oldu ki bu reytinglere sahip oluyor.

Arao kaç yaşına kadar liginden dışarı transfer yapamamış kekonun teki. Alli örneğini ona göre verdim ben.

Bu boktan oyuna göre visca'nin bitiricilik icardi ile aynı pedro'nun bitiricilik icardi'den iyi :) sadece komedi

Bu boktan oyuna göre visca'nin bitiricilik icardi ile aynı pedro'nun bitiricilik icardi'den iyi :) sadece komedi
Yani zaten bu oyuncular ile ultimate team'de savaşamazsın ama en azından biraz mantık çerçevesinde olaya baksalar belli bir kıstas alsalar güzel olur. Bruma ile Adama Traore aynı reyting :asd: Yani biri PL'de oynuyor diğeri lig lig gezip hiç birinde başarılı olamamış adam. Şimdi bunlar nasıl aynı olabiliyor. EA taraftar gibi profil dolduran adamlarla çalışırsa böyle olur. 2015'de falan FM'nin alt liglerinde takım verilirdi bize oyuncuları izledikten sonra belli bir kıstasa göre adamlara profil yapardık. Bu nedir ya dengesizlik ötesi değerler... Transfermarkt oyuncu değerlerini belirleyen fbli tayfa bu seferde Fifa reytinglerini belirlemişler.

Param olsa da ben alsam :Ç

her sene aglıcagna sene başından bu yana her gün kenara 2 tl atsan alıodn

Ucuz mal seviyorum ben. O kadar para gömemem.

Mesela NBA 2k23 çıktı, NBA 2k22 hemen Amazon’da indirime girdi ve kaptım. Sudan ucuz fiyata hem de. Yolda geliyor :red:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt