FIFA 23

Her oyuncuda tam 1 kimya puanı diye bir şey gelmiş. Ne bu abi ya kafayı yedirtti bana. Daha başlangıç görevlerinde çıldırdım.

Her oyuncuda tam 1 kimya puanı diye bir şey gelmiş. Ne bu abi ya kafayı yedirtti bana. Daha başlangıç görevlerinde çıldırdım.
Hangi SBC, altyapı görevlerinde olan mı? Hepsinde 1 kimya olacak, 2 yapınca saymıyor. Aynı milliyet farklı lig ya da takım deneyebilirsiniz

Örnek olarak şunu yaptığınızda hepsi 1 kimya oluyor;

1664017133185.webp

Eskinin yeşil bağının adı 2 kimya mı oldu yani ?
Yani bir nevi ama kimya sistemi bayağı değişti. Artık kırmızı yok. Kimya veremezsen bile özellikler düşmüyor. Birbirinin yanına koyma zorunluluğun da yok. 3 yapınca tam kimya oluyor. Bayağı basitleşti bu sene kimya mevzusu

Bu arada SBC için şuralardan yardım alabilirsin, en ucuz hangi futbolcularla yapılır gösteriyor;

Al sattan güzel para bırakan oyuncular var mı?

Her sene para kasabiliyordum ama bu sene pek çıkmıyor ya da ben doğru oyuncuyu bulamadım.

Olmaması daha iyi değil mi cross playın. Pc tarafının hilelerinden kaçıp geldi zaten konsol tarafına birçok insan. Tekrar onların saçma sapan hileleri ile uğraşmak hiç mantıklı gelmiyor.
Adamlar proclubs disinda heryere crossplay zaten acmis.

Proclubsde ps5deki arkadaslarim ile oyniyamicam.

vay be fifa 22 futchampa veda ettim.
68/80 rang 3

puanlarinizi alayim 🍾

Bugün iş güç olmayınca biraz para kastık.

Luis Diaz, Alisson ve Casemiro alınca kadro baya bi toparlamış olacak.

Dandirik sbc paketinden Antony çıkması bayağı keyiflendirdi. Nereden baksan 25k cepte kaldı.

Ekran Alıntısı.JPG

Icardi 80 olmalıydı en az. Onun dışındaki her değer tam isabet. Taylanlardan Cicalardan Torreira Oliveira Mertens Mata Icardi Seferovic Yusuf Dubois gibi adamlara. Eldeki Boey Nelsson Abdülkerim Kerem Yunus Aanholt Gomis zaten malum. Harika olduk.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

FİFA 23 oyuncu ratingleri açıklanmış. Bu sene çok dev bir kadro kurduk takım ratingi zaten yükseldi ama oyuncularda tabi değerli. Mertens 84 olmuş. Napoli tarihinin gelmiş geçmiş en golcüsü normal. Premier Lig ve Arsenal ile Atleticoda oynamış Torreira normal olarak 81.. Akabinde Muslera ve Oliveira 79 ile geliyor gelmiş geçmiş en iyisi. Fakat Icardi, Kerem gibi isimlere haksızlık edilmiş. Nelsson 77 güzel. Dubois, Boey ve Yunusta yakında ilk 10 olur

FİFA 23 oyuncu ratingleri açıklanmış. Bu sene çok dev bir kadro kurduk takım ratingi zaten yükseldi ama oyuncularda tabi değerli. Mertens 84 olmuş. Napoli tarihinin gelmiş geçmiş en golcüsü normal. Premier Lig ve Arsenal ile Atleticoda oynamış Torreira normal olarak 81.. Akabinde Muslera ve Oliveira 79 ile geliyor gelmiş geçmiş en iyisi. Fakat Icardi, Kerem gibi isimlere haksızlık edilmiş. Nelsson 77 güzel. Dubois, Boey ve Yunusta yakında ilk 10 olur

Bizi sal ya

Yani bir nevi ama kimya sistemi bayağı değişti. Artık kırmızı yok. Kimya veremezsen bile özellikler düşmüyor. Birbirinin yanına koyma zorunluluğun da yok. 3 yapınca tam kimya oluyor. Bayağı basitleşti bu sene kimya mevzusu

Bu arada SBC için şuralardan yardım alabilirsin, en ucuz hangi futbolcularla yapılır gösteriyor;

tam kimya ve hiç kimyanın sahada bir etkisi yoksa sadce sbc mi olay

Geri
Üst Alt