Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi SBC, altyapı görevlerinde olan mı? Hepsinde 1 kimya olacak, 2 yapınca saymıyor. Aynı milliyet farklı lig ya da takım deneyebilirsinizHer oyuncuda tam 1 kimya puanı diye bir şey gelmiş. Ne bu abi ya kafayı yedirtti bana. Daha başlangıç görevlerinde çıldırdım.

Eskinin yeşil bağının adı 2 kimya mı oldu yani ?Hangi SBC, altyapı görevlerinde olan mı? Hepsinde 1 kimya olacak, 2 yapınca saymıyor. Aynı milliyet farklı lig ya da takım deneyebilirsiniz
Örnek olarak şunu yaptığınızda hepsi 1 kimya oluyor;
Ekli dosyayı görüntüle 179223
Yani bir nevi ama kimya sistemi bayağı değişti. Artık kırmızı yok. Kimya veremezsen bile özellikler düşmüyor. Birbirinin yanına koyma zorunluluğun da yok. 3 yapınca tam kimya oluyor. Bayağı basitleşti bu sene kimya mevzusuEskinin yeşil bağının adı 2 kimya mı oldu yani ?
Yeni UT komedi olmus.
Proclubsda cross play olmamasi saka gibi.
Adamlar proclubs disinda heryere crossplay zaten acmis.Olmaması daha iyi değil mi cross playın. Pc tarafının hilelerinden kaçıp geldi zaten konsol tarafına birçok insan. Tekrar onların saçma sapan hileleri ile uğraşmak hiç mantıklı gelmiyor.
Benim de üzüldüğüm nokta o oldu. Pro Clubs oynuyoruz zaten sadeceAdamlar proclubs disinda heryere crossplay zaten acmis.
Proclubsde ps5deki arkadaslarim ile oyniyamicam.

Bizi sal yaFİFA 23 oyuncu ratingleri açıklanmış. Bu sene çok dev bir kadro kurduk takım ratingi zaten yükseldi ama oyuncularda tabi değerli. Mertens 84 olmuş. Napoli tarihinin gelmiş geçmiş en golcüsü normal. Premier Lig ve Arsenal ile Atleticoda oynamış Torreira normal olarak 81.. Akabinde Muslera ve Oliveira 79 ile geliyor gelmiş geçmiş en iyisi. Fakat Icardi, Kerem gibi isimlere haksızlık edilmiş. Nelsson 77 güzel. Dubois, Boey ve Yunusta yakında ilk 10 olur
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tam kimya ve hiç kimyanın sahada bir etkisi yoksa sadce sbc mi olayYani bir nevi ama kimya sistemi bayağı değişti. Artık kırmızı yok. Kimya veremezsen bile özellikler düşmüyor. Birbirinin yanına koyma zorunluluğun da yok. 3 yapınca tam kimya oluyor. Bayağı basitleşti bu sene kimya mevzusu
Bu arada SBC için şuralardan yardım alabilirsin, en ucuz hangi futbolcularla yapılır gösteriyor;
Tam kimyanın etkisi var, kimya yoksa da artık özellikler düşmüyor, basic hali neyse o kalıyor ama kimya ile artıyor ♥tam kimya ve hiç kimyanın sahada bir etkisi yoksa sadce sbc mi olay