FIFA 23

Ben hiç Fifa almadim ustat. Buyuk paralar isteniliyor temelde eski olan bir oyun için. Bu paralara degmedigini dusunenlerdenim
€2'ya Fifa20 almıştım. 23'le aynı resmen. Sadece yeni grafikler ve kadro farkları var 23'de. Temel olarak aynı yani.

Web App çökmüş galiba sunuculara bağlanamıyor hatası çıkıyor.

Birden aşırı yüklenme oldu sanırım :crushed:

arkadaslar bende pc gtx 760 var acarmi oyunu? fifa 22 sorunsuzdu.

seferovic ile oliveira aşıldı gerçekçi

Oyunu indirmiştim ama oynama fırsatım olmamıştı. Dün ilk kez oynadım ve baya baya beğendim. Oyun çok gerçekçi olmuş, oyuncu hareketleri öyle odun gibi değil sanki gerçek maç izliyormuş gibi oluyor. Özellikle gollerde filelerdeki efektler çok güzel olmuş. Hem görsel olarak ağların sallanma şekli hem çıkan ses falan çok iyi. Sadece yeni korner ve frikik modelini beğenmedim ama o da herhalde alışkanlıkla alakalı.

gecen hafta bir tane presteysin 5 aldim

bu yüzden xboxdaki ön siparisimi iptal ettim ve burasi icin bir ön siparis yaptim

ea play deneme aboneligi 14tl tuttu

bununla beraber full ultimate sürümü 824tlye geldi

2 maç yaptım baya iyi duruyor oyun.Pcde grafikler 3-4 senedir yerinde sayıyodu,bu sefer güncellemişler daha gerçekçi hale gelmiş.Squad Builder ödülleri nontreadeable olmuş para kasmak biraz zor olacak gibi duruyor.

Sanırım bir 20 maç oynadım gerçekten bazı sorunlar giderilmiş özellikle FUT'daki oynanış sorunları.

Benim canımı sıkan kalecilerin belirginliği azaltılmış. Direkt sağa sola çekmeye dayalı analog bir kurtarış stili getirmişler.

Şutu 88 üstü olan adamlar vurduğunda en iyi kaleciler bile topu çıkaramıyor.

Orası biraz fazla abartı olmuş zamanla düzelteceklerdir şu an resmen kalecisiz oynuyor gibiyiz.

Yıllardır bu oyunu oynuyorum ama kaleciyi seçip hareket ettirmeyi yapmıyorum. Bununla ilgili güzel bir video var;

Bu arada artık çapraz eşleşme de geldiğine göre forum turnuvası çok rahat düzenleyebiliriz.

Fifa 14'de PC'den burada turnuvaya katılmıştım çok güzel olmuştu. Yine öyle bir şey yapabiliriz.

Geri
Üst Alt