- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nintendo Switch'de oyunun calismasi nasil genel olarak ? Bir de yeteri kadar oyuncu oluyor mu ?
€2'ya Fifa20 almıştım. 23'le aynı resmen. Sadece yeni grafikler ve kadro farkları var 23'de. Temel olarak aynı yani.Ben hiç Fifa almadim ustat. Buyuk paralar isteniliyor temelde eski olan bir oyun için. Bu paralara degmedigini dusunenlerdenim
2023 güncellemesi aldı geçen ay. Adını 2023 yapıp yoluna devam ediyor, pek bir yatırım planları yok zaten seriyeGecen seneki faciadan sonra radikal bir gelisme bekliyordum, ama hic bir haber, makaleye denk gelmedim.

GTX970 düşük ayarlar hariç patlıyor 1080p için. GamePass varsa EA Play 10 saatlik deneme ile kontrol edebilirsin ♥arkadaslar bende pc gtx 760 var acarmi oyunu? fifa 22 sorunsuzdu.
Manchester United'tan oyuncular ve 2 diğer beğendiğim isim de kadroda Luiz Diaz ve Darwin Nunez reisOyuncu fiyatları dün akşamdan itibaren 4'e katladı
Artmasını bekliyordum ama bu kadar fazla artması elimizi kolumuzu bağladı.
Kadronun son hali bu, bir tane sağlam MO lazım ama kimi alacağız para yok.
Ekli dosyayı görüntüle 179395
denicem ozaman bu karti düsük ayarla olursa devam ederim bu sekildeGTX970 düşük ayarlar hariç patlıyor 1080p için. GamePass varsa EA Play 10 saatlik deneme ile kontrol edebilirsin ♥