FIFA 23

@Aras Şimşek

Yani artık FUT'da rakip olarak her platformdan adam gelecek mi?

Yazdıklarından öyle anladım ama pek inanamadım :red:

PC, PlayStation, Xbox hepsi ile eşleyeceğiz yani? :oops:
Bu sene crossplay'e geçiyor oyun. EA şu şekilde açıklamıştı;

"FIFA 23’te çapraz oyun aynı nesil platformdaki oyuncular tarafından kullanılabilecek. FIFA 23’ün PlayStation 5, Xbox Series X|S, Stadia ve PC sürümleri birbiriyle çapraz oyun uyumlu olacak; FIFA 23’ün PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri de birbiriyle çapraz oyun uyumlu olacak.

FIFA 23’te çapraz oyun lansmanda FUT Division Rivals (Ortak hariç), FUT Champions, FUT Ultimate Online Draft, FUT Online Dostluk Maçları (Ortak hariç), FUT Arkadaşla Oyna, Online Dostluk Maçları, Online Sezonlar (Ortak Sezonlar hariç) ve Almanya’da ikamet eden oyunculara açık olan Virtual Bundesliga rekabetçi oyun modunda kullanılabilecek. Çapraz oyun, platform düzey ayarları imkan verdiği takdirde FIFA 23 ilk kez yayınlanırken tüm oyuncular için etkin olacak ve istenildiği zaman iptal edilebilecek (bununla ilgili ayrıntılı bilgi makalenin devamında)."

kimya sistemi ve pozisyon sistemi degismis baya

bakalim nasil olacak

Sırf FUT için bir çılgınlık edip 3-4 yıl sonra aldım bakalım.

Uyguna alma gibi bir durum yok dimi hicbir sekilde ea play ile?

Bu sene biraz fazla pahalı oldu gibi. Can yakıyor hala sipariş veremedim elim gitmiyor.

Sadakat indirimim olmasına rağmen.

Son bir soru bu işten anlayanlar varsa bilgilendirirse sevinirim.

Benim pcde gtx 1050 var ama oyun minimum "gtx 1050 ti" olsun yazmış.

Bu sene oyunu bendeki "ti" olmayan ekran kartı ile ben oynayabilir miyim?

İşlemci ram vs falan fazlasıyla kurtarıyor.

Fut Web App ne zaman açılıyor?
FUT-Web-App-Release.webp

Online oynarken download mı daha önemli yoksa upload hızı mı ?

Online oynarken download mı daha önemli yoksa upload hızı mı ?
Online oynarken yüksek hızdan çok mevcut hızının stabil olması ve ping değerlerinin minimum düzeyde olup, paket kaybının olmaması önemli. Giden, gelen veriler çok yüksek değil, zaten gerekli bağlantı kalitesini çoğu online oyun yazıyor sistem gereksinimlerine ki çok düşük hızlar istiyor.

Son bir soru bu işten anlayanlar varsa bilgilendirirse sevinirim.

Benim pcde gtx 1050 var ama oyun minimum "gtx 1050 ti" olsun yazmış.

Bu sene oyunu bendeki "ti" olmayan ekran kartı ile ben oynayabilir miyim?

İşlemci ram vs falan fazlasıyla kurtarıyor.
İşlemci kalitesine bağlı olarak oynayabileceğinizi düşünüyorum ama minimum sistemde hedeflenen frame kaç onu bilmiyorum, paylaştılarsa da görmedim. EA Play / GamePass sahiplerinin 10 saatlik deneme şansı olacak, o şekilde deneyip almaya ya da almamaya karar verebilirsiniz ♥

Geri
Üst Alt