- 3 Haziran 2015
- 56.909
- 66.038
- 4.143
84 alıp TOTY de açmayı planlıyorumAynen ondan sordum. O zaman explosive, controlled muhabbeti yedektekiler içinde gereksiz.
84x+20 mi açıcan?
Vieira mı alıcan?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
84 alıp TOTY de açmayı planlıyorumAynen ondan sordum. O zaman explosive, controlled muhabbeti yedektekiler içinde gereksiz.
84x+20 mi açıcan?
Vieira mı alıcan?
Vieira çok değerli bir orta saha değil mi?84 alıp TOTY de açmayı planlıyorum
Çok fazla güclü DOS/CM var oyunda Bana göre.Vieira çok değerli bir orta saha değil mi?
Ben fifa 21 den öyle hatırlıyorum sanki. Niye herkes bu paketi alma derdinde ki? Herkes mi kumarbaz awk
hadi lan ordan kolpa herifÇok fazla güclü DOS/CM var oyunda Bana göre.
Al-Owairan muhteşem6 kere hero paketi yaptım. 86+ ve 89- olan.
4 kere campos çıktı
Capdevila 88
Hızlı arap 88
Al-Owairan muhteşem
Günü Theo + Eto + Savic ile kapattık. Doğru düzgün oynayamadım ama güzel bir hafta oldu benim için
Ekli dosyayı görüntüle 185178
SBC yaptım. 88+ Mid or WC ile Eto, WC Campaign Player Pick ile Savic, 85+ Semi Final ile de Theo geldi. Eto ile Savic'i aynı dakika içinde açtım, Theo'yu sabah açmıştım galibaO nasıl bir kapanış aynı gün paketten mi çıktı?
SBC yaptım. 88+ Mid or WC ile Eto, WC Campaign Player Pick ile Savic, 85+ Semi Final ile de Theo geldi. Eto ile Savic'i aynı dakika içinde açtım, Theo'yu sabah açmıştım galiba
Bunları bilmiyorum ama kadron çok güzel88+ dan 88 Cech
WC Campaign Savic
85+ Semi Final dan Pogba ve Dybala çıkardım nasıl ama
Güzel ama net santrfor eksiğim var. Çok isterdim Eto çıksın cuk otursun 442 ye dönsün kadro. Völler alıcam gibi duruyor da 750k tek oyuncuya veresim de gelmiyo bir yandanBunları bilmiyorum ama kadron çok güzel![]()
Morientes'i yapmamıştın değil mi? O da çok güzeldi. Geçici süre para vermeden idare etsin dersen Vlahovic SBC de bayağı iyiGüzel ama net santrfor eksiğim var. Çok isterdim Eto çıksın cuk otursun 442 ye dönsün kadro. Völler alıcam gibi duruyor da 750k tek oyuncuya veresim de gelmiyo bir yandan
Morientes benim oyun tarzıma uygun değil. Ben santrforları alda at tarzında kullanmıyorum.Morientes'i yapmamıştın değil mi? O da çok güzeldi. Geçici süre para vermeden idare etsin dersen Vlahovic SBC de bayağı iyi
TOTY yi bekle derim Serhan. Winter Wildcards dan sonra Genelde TOTY basliyor. TOTY seçmeleri basladigi gün fiyatlar fena düsüyorMorientes benim oyun tarzıma uygun değil. Ben santrforları alda at tarzında kullanmıyorum.
Ataklarımın %70 i merkezden gelerek oluyor bu yüzden 10 numara ve Santrforumun çevik, pasör ve hızlı olması lazım.
Kanatları şu oyunda etkin kullanamıyorum maalesef.
---
@Kolpa Kemal Kürek 750k ya alıyım mı sence Völler? Piyasada git gide ucuzluyor bir kaç ay sonra 300-400 e düşecek gibi
messi 1m olsun alalım?????TOTY yi bekle derim Serhan. Winter Wildcards dan sonra Genelde TOTY basliyor. TOTY seçmeleri basladigi gün fiyatlar fena düsüyor
Mumkun degilmessi 1m olsun alalım?????