FIFA 23

6 kere hero paketi yaptım. 86+ ve 89- olan.

4 kere campos çıktı
Capdevila 88
Hızlı arap 88

Gunners var mı burada ultimate atan. Takım adı gunners tı. GSC kısaltmasıydı. Viera falan vardı takımda

Güzel ama net santrfor eksiğim var. Çok isterdim Eto çıksın cuk otursun 442 ye dönsün kadro. Völler alıcam gibi duruyor da 750k tek oyuncuya veresim de gelmiyo bir yandan
Morientes'i yapmamıştın değil mi? O da çok güzeldi. Geçici süre para vermeden idare etsin dersen Vlahovic SBC de bayağı iyi

Morientes'i yapmamıştın değil mi? O da çok güzeldi. Geçici süre para vermeden idare etsin dersen Vlahovic SBC de bayağı iyi
Morientes benim oyun tarzıma uygun değil. Ben santrforları alda at tarzında kullanmıyorum.

Ataklarımın %70 i merkezden gelerek oluyor bu yüzden 10 numara ve Santrforumun çevik, pasör ve hızlı olması lazım.

Kanatları şu oyunda etkin kullanamıyorum maalesef.

---

@Kolpa Kemal Kürek 750k ya alıyım mı sence Völler? Piyasada git gide ucuzluyor bir kaç ay sonra 300-400 e düşecek gibi

Morientes benim oyun tarzıma uygun değil. Ben santrforları alda at tarzında kullanmıyorum.

Ataklarımın %70 i merkezden gelerek oluyor bu yüzden 10 numara ve Santrforumun çevik, pasör ve hızlı olması lazım.

Kanatları şu oyunda etkin kullanamıyorum maalesef.

---

@Kolpa Kemal Kürek 750k ya alıyım mı sence Völler? Piyasada git gide ucuzluyor bir kaç ay sonra 300-400 e düşecek gibi
TOTY yi bekle derim Serhan. Winter Wildcards dan sonra Genelde TOTY basliyor. TOTY seçmeleri basladigi gün fiyatlar fena düsüyor

Geri
Üst Alt