- 23 Ocak 2019
- 24.904
- 32.510
- 2.233
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
drogba stoper miWC ya da Prime Ronaldo çıkmayacaksa daha fazla forvet istemiyorum artık
Ekli dosyayı görüntüle 189164
0-0-10 taktiğiyle oynuyoruzd
drogba stoper mi

Mbappe 3 gün önce çıksa toty sayılacaktı vay beWC ya da Prime Ronaldo çıkmayacaksa daha fazla forvet istemiyorum artık
TOTY gelse harika olurduMbappe 3 gün önce çıksa toty sayılacaktı vay be
Hızlı satTOTY gelse harika olurdu![]()
WC ya da Prime Ronaldo çıkmayacaksa daha fazla forvet istemiyorum artık
fifa oynarken fantezi yapıyor musunAbi yalnız o nasıl bi forvet bolluğudur yaa. Bana oyunun başından beri bir tane çıkmadı. Al owayran olmasa ele muhtacız
fifa oynarken fantezi yapıyor musun
Hiç sorma, bu sezon açtığım her büyük paket, her SBC forvet veriyorAbi yalnız o nasıl bi forvet bolluğudur yaa. Bana oyunun başından beri bir tane çıkmadı. Al owayran olmasa ele muhtacız
Vay vay vay valla helal olsun. Güle güle kullan.

Sanırım cumartesi gece 12'den sonra 12. Toty adam da paketlere gelecek. Bence o zaman açmalısın ahbert.bi sürü peck var ne zmn açmalıyım size göre

Sanırım cumartesi gece 12'den sonra 12. Toty adam da paketlere gelecek. Benze o zaman açmalısın ahbert.![]()
Bir önceki hafta sonu 100 yakın biriktirdiğim paketi açtım bana baş çıktısaol ahb. 150 tane fln var heralde adam akıllı bişeyler çıkıcektir.
Bu sezon bayağı güzel kart veriyor oyun bana ama satılabilir bir şey çıkartamadım hiçVay vay vay valla helal olsun. Güle güle kullan.
Fifa bize gülmüyor. Geçen hafta sonu 100'e yakın satılan satılamayan paket açtım bir tane para getirecek kart veya toty çıkmadı.
Bu hafta sonu içinde bi 60 paket biriktirdik bakalım yine çıkmazsa sıkıntı çıkar.![]()