FIFA 23

Fut oynarken rakibim bu pro oyuncusu oldu su an canlida. Arkadas 12-0 iken 4-0 kazandim maci ve Twitch yayinina girdim. Baktim Bana sövüyor. Klip alabilecek birisi varsa sevinirim. Modlari Beni engelledi. 13. macinda aldi maglubiyeti sözde pro arkadasimiz

Kliplerine baktım da şöyle bir şey buldum, senin maçtan mı bu klip 😂 Adamı nasıl yendiysen yayın geçmişini de silmiş, bunun YouTube hesabı var, oradan yorum atabilirsin istersen ♥

Kliplerine baktım da şöyle bir şey buldum, senin maçtan mı bu klip 😂 Adamı nasıl yendiysen yayın geçmişini de silmiş, bunun YouTube hesabı var, oradan yorum atabilirsin istersen ♥

Canimsin

Kadrolar ne zaman güncellenecek

Zaniolo hala roma’da görünüyor

Ekibimizde etüt edemiyorum

Şöyle bir kadrom oldu iş yapar mı sizce?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-03-06-18-49-07-988_com.miui.gallery-edit.webp
    Screenshot_2023-03-06-18-49-07-988_com.miui.gallery-edit.webp
    134 KB · Görüntüleme: 34
Üstat sen baya iyi oynuyorsun diye duydum var mi tavsiyelerin?
İşin aslı pek de iyi oynamıyorum. 3 yıldır defans işini çözemedim. Bu sezondan da depremle birlikte tamamen koptum.

Bu sezon bence pas becerisi yüksek orta sahalar aşırı önemli. Pasörlerin önüne hızlanması yüksek hücumcu koyunca zaten anormal derecede kaleciyle karşı karşıya kalıyorsun. Benden çok çok daha iyi oynayan arkadaşlar var burada, önceki sayfalarda mesajları var, onların yorumları daha doğru olur ♥

Süper lig takimim gittikce hos oluyor. Bi eto kaldi + iyi bi stoper cikmali

İşin aslı pek de iyi oynamıyorum. 3 yıldır defans işini çözemedim. Bu sezondan da depremle birlikte tamamen koptum.

Bu sezon bence pas becerisi yüksek orta sahalar aşırı önemli. Pasörlerin önüne hızlanması yüksek hücumcu koyunca zaten anormal derecede kaleciyle karşı karşıya kalıyorsun. Benden çok çok daha iyi oynayan arkadaşlar var burada, önceki sayfalarda mesajları var, onların yorumları daha doğru olur ♥
Defansı Dany'den bile kötü yapıyorum ya bende. Atarken sorun yok da savunurken direk kolsuz gibiyim.

Geri
Üst Alt