Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Eklerim kullanıcı adı aliyimBeni de eklemeni istirham etsem?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eklerim kullanıcı adı aliyimBeni de eklemeni istirham etsem?
Senin adın Umut değil mi lan Ali nerden çıktı yavEklerim kullanıcı adı aliyim
UzzaSenin adın Umut değil mi lan Ali nerden çıktı yav![]()
Steam'den kol ayarı yapman gerekiyo reis.Ben pazar malı koluyla oynuyom çalışıyo..
sen de kullanıcı adını atSenin adın Umut değil mi lan Ali nerden çıktı yav![]()
BsrkaanEklerim kullanıcı adı aliyim
Steam'den kol ayarı yapman gerekiyo reis.Ben pazar malı koluyla oynuyom çalışıyo..
Pazarcılığa saygı duyalım reis.Benim dedemin kahvesi varken ek olarak pazarcılıkta yapıyomuş.O yönden pazarı severiz..ulan okadar para kazaniyorsun birde iddiadan![]()
kendin dedin olm pazar mali diyePazarcılığa saygı duyalım reis.Benim dedemin kahvesi varken ek olarak pazarcılıkta yapıyomuş.O yönden pazarı severiz..
Mizahın peşindeyiz reis alınma heaaaakendin dedin olm pazar mali diye![]()
yok bea mac nolurMizahın peşindeyiz reis alınma heaaaa![]()
2-1 kazanırız diye düşünüyom 1 yandan da hakemler o statta Beşiktaş'ı kolluyo 1 puan da iyidir diyomyok bea mac nolur![]()
Allah için fotosunu atsana kolunPazarcılığa saygı duyalım reis.Benim dedemin kahvesi varken ek olarak pazarcılıkta yapıyomuş.O yönden pazarı severiz..
Ederson'u CM oynatıp kaleye Cech koyarız artık
Mümkün değil yapmam ben üstat.90+'nın kapanışını yapalım dedik bastık kaptan Gerrard'ı, gele gele yine tipini sevdiğim Cech geldi. Icon paketlerinden falan kaleci çıkınca zaten kafayı yiyorum, üstüne bir de bu sezon 20. defa Cech çıkartıyorum iyice kafayı yedirtti.Ederson'u CM oynatıp kaleye Cech koyarız artık
![]()
Ben artık oyunu tamamen oyuncu sirkülasyonu üzerine oynuyorum, keyif veriyor ne çıkacağını görmek. Arkadaş ile rulet açıyoruz, ülke ülke gezip iconu buluyoruz, eğlenceli oluyor. O yüzden seviyorum bu tarz SBCleri ama kaleci geldiği anda da çıldırıyorumMümkün değil yapmam ben üstat.
Elle tutulur adam çekemedim.
Butra mid çektim, onla oynadım bir süre en fazla.
O da düştü sbc'ye bastım
Kaleci, ispanyol, italyan ve almanBen artık oyunu tamamen oyuncu sirkülasyonu üzerine oynuyorum, keyif veriyor ne çıkacağını görmek. Arkadaş ile rulet açıyoruz, ülke ülke gezip iconu buluyoruz, eğlenceli oluyor. O yüzden seviyorum bu tarz SBCleri ama kaleci geldiği anda da çıldırıyorum![]()
Topa kaleci dışında vurabilen herkese razıyımKaleci, ispanyol, italyan ve alman![]()