- 23 Ocak 2019
- 23.349
- 30.358
- 2.233
Nedir son durum ♥@Umut Şimşek @Aras Şimşek dostlar kadro biraz karıştı yardimlarinizi bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nedir son durum ♥@Umut Şimşek @Aras Şimşek dostlar kadro biraz karıştı yardimlarinizi bekliyorum
Goretzka kimmich koyarsam mbappe ve kaleci kimya düşüyor.Nedir son durum ♥
Kaleci için bir şey diyemem ama Mbappe zaten bozuk bir kart. Mbappe'nin kimyasını bence çok kafaya takma derim ♥ Kadro çok çok iyiGoretzka kimmich koyarsam mbappe ve kaleci kimya düşüyor.
Maximin-mbappe(gold)-diaby(uefa hali)
Nkunku
Makelele(toty)-guimares
Capdevila-lucio-varane-capita
Alisson
Kadrom böyleydi kimmich ve goretzka çektim 4 günde işler karıştı
şöyle seçenekler olabilir hocamGoretzka kimmich koyarsam mbappe ve kaleci kimya düşüyor.
Maximin-mbappe(gold)-diaby(uefa hali)
Nkunku
Makelele(toty)-guimares
Capdevila-lucio-varane-capita
Alisson
Kadrom böyleydi kimmich ve goretzka çektim 4 günde işler karıştı
Kane-cruyff-sane-goretzka-kimmich-ramos-zinchenko-barella-reus-odegaard-abraham-keane yedekler bunlar. Ama baya çok adam var kadroya giremeyenşöyle seçenekler olabilir hocam
Kimmich rb olabiliyor
Kaleci ve bekleri değiştirmek belki yoksa biraz kimya problem yedeklerde kimler var
Sonunda iyi bir sey cektim. Kirmizi JUDE BELLINGHAM
Güle güle kullan, tam bir canavarSonunda iyi bir sey cektim. Kirmizi JUDE BELLINGHAM
Sonunda cikti bir sey yaaHelal olsun hocam hayrini gör mükemmel kart
pelegreniyi koyman lazim td olarak fransa ligiylePayet ve sanchez bende tam link vermiyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi