FIFA 23

fodder kalmadı yav ben 84*25 alıcam valla.

Edit: Varane da ağırlıklı atıyormuş gider şimdi bana copy Varane atar çıldırırım.

son, rodrigo ve sancez garanti picki gibi resmen

varane da yüksek ihtimal atiyor ha

dün yayinda baya kisiye varane cikti

güzel kadro olmuş hocam bir solbek bir stopere iş tamam gibi. Old gen kullanıyorsan Cordoba iyidir Nextgensen Cordoba baya geriye gitti bu dönemde.

zincenko ve saliba alasim var aslinda ama cok para istiyorlar salibaya
o yüzden untrade devam ediyom aga

Ekran Alıntısı.webp

Benim kadronun son hali böyle oldu. 4 defa Saliba TOTS attı. Onun dışında satılamayan TOTS 2 tane De Gea, TOTS Odegaard, TOTS Martinelli ve TOTS Trippier verdi. Tüm oyunu bir yıl boyunca Kane'in özel kartları ile oynadım. Herkese Kane verdi bi bana vermedi şerefsizler. Marketten Kane aldım açtığım ilk TOTS paketten Kane çıktı. :red: şaka gibi oyun.

Bruno Guimarães çok iyi. Elimde 91 Essien var ama onun pasları çok iyi değildi. 70'den sonra Bruno yerine sahaya atıyorum canavar gibi her topu kapıyor. Martinelli'de çok iyi ama Saliba'yı beğenmedim. 88'lik mid icon Rijkaard ile daha mutluydum stoperde.

Ekli dosyayı görüntüle 201084

Benim kadronun son hali böyle oldu. 4 defa Saliba TOTS attı. Onun dışında satılamayan TOTS 2 tane De Gea, TOTS Odegaard, TOTS Martinelli ve TOTS Trippier verdi. Tüm oyunu bir yıl boyunca Kane'in özel kartları ile oynadım. Herkese Kane verdi bi bana vermedi şerefsizler. Marketten Kane aldım açtığım ilk TOTS paketten Kane çıktı. :red: şaka gibi oyun.

Bruno Guimarães çok iyi. Elimde 91 Essien var ama onun pasları çok iyi değildi. 70'den sonra Bruno yerine sahaya atıyorum canavar gibi her topu kapıyor. Martinelli'de çok iyi ama Saliba'yı beğenmedim. 88'lik mid icon Rijkaard ile daha mutluydum stoperde.
Laporte yapilir gibi senin kadroya hocam

:D
41Ep3V46jyL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg
Ulan iddiadan o kadar para kaldırıyorsun snopy nedir yav :D

Laporte yapilir gibi senin kadroya hocam
Yapılır da Loparte'u hiç sevmiyorum oynamam onunla. Ödüllerden paket yerine 92'lik Desailly'i alacağım.

Dias verseydi iyiydi valla. Totslar arasından istediğim 2 oyuncu vardı Kane ve Dias.

Zor bela Kane açtık sonunda. PL'nin görevleri çok iyiydi sayesinde satılamayanda olsa çok paket açtık.

Tabi 4 tane Saliba atacağını bilmiyordum. :red:

Yapılır da Loparte'u hiç sevmiyorum oynamam onunla. Ödüllerden paket yerine 92'lik Desailly'i alacağım.

Dias verseydi iyiydi valla. Totslar arasından istediğim 2 oyuncu vardı Kane ve Dias.

Zor bela Kane açtık sonunda. PL'nin görevleri çok iyiydi sayesinde satılamayanda olsa çok paket açtık.

Tabi 4 tane Saliba atacağını bilmiyordum. :red:
4 saliba abartı olmuş ya. Bana da 3 zinchenko-Kane-Varane-Odegaard(WL kırmızılarından geldi Varane ile Odegard)-Ramsdale-Casemiro-Guimares attı.

Bende Saka çok istiyordum ama olmadı.

4 saliba abartı olmuş ya. Bana da 3 zinchenko-Kane-Varane-Odegaard(WL kırmızılarından geldi Varane ile Odegard)-Ramsdale-Casemiro-Guimares attı.

Bende Saka çok istiyordum ama olmadı.
Sana da büyük saçmalık yapmış yani 3 tane Zinchenko nedir abi?

Bu arada ben WL'den Guimarães ve Saliba almıştım. Onun üstüne bir de 4 tane Saliba açtım.

bana iki kere martinelli atti oyun

biri kirmizilardan sonra da 1dk sonra prem upgrade packten

bir tane saliba istedik vermedi ama lanet oyun

kac kere pack actim

Sana da büyük saçmalık yapmış yani 3 tane Zinchenko nedir abi?

Bu arada ben WL'den Guimarães ve Saliba almıştım. Onun üstüne bir de 4 tane Saliba açtım.
Bu yüzden pick yapmıcam paketi alıcam gibi. Gider Varane atar kafayı yerim. Çünkü bana kırmızıdan Dias-Varane-Trippier atmıştı Varane seçmiştim

Geri
Üst Alt