Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 25.254
- 27.623
- 1.988
Tots paketinden Kane çektik bence kötü değil Ramsdale zinchenko Trippier çekmektense iyi bir forvet çektik deneriz artık yedekten falan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana zinchenko geldi…Tots paketinden Kane çektik bence kötü değil Ramsdale zinchenko Trippier çekmektense iyi bir forvet çektik deneriz artık yedekten falan
G.o renktaşımBana zinchenko geldi…
Rakipte geldiğinde içimden geçti. Para harcamak istemediğim için almadım ama çok merak ediyorum kartıbana saka atti
cm/cdm olarak kullaniyom
orta sahayi yarip geciyor kerata
kanat yerine orta saha oynatin size de cikarsa
Yok zamaninda icon packden cikmisti, sbcsi olmadiginda.capita stoper olarak yapilir aslinda ha
sbcsi yaptin sen de di mi
350kya düsmüs sanirim
bende fodder dolu
kane atti dün de
Pick bugli diyorlar sanırım doğru
Pick bugli diyorlar sanırım doğru
ikiside iyi kart ama sanki Rodrygo daha iyi gibi. Bana gelse Rodrygo seçerdim.Oyunda net sağ açık eksikliği mevcutaynen aga
hemen hemenr her pickte rodrigo ya da sanchez var
ben hala secim yapamadim
sanchez cuk oturuyor takima, rodrigo sadece yedek olur
bilmiyorum valla ya sikintili oldu biraz
ikiside iyi kart ama sanki Rodrygo daha iyi gibi. Bana gelse Rodrygo seçerdim.Oyunda net sağ açık eksikliği mevcut

fodder kalmadı yav ben 84*25 alıcam valla.bu arada bu picki bu aksama kadar yapmaya calisin yoksa bundesliga kartlari da eklenecek buna ve iyice corba olacak
güzel kadro olmuş hocam bir solbek bir stopere iş tamam gibi. Old gen kullanıyorsan Cordoba iyidir Nextgensen Cordoba baya geriye gitti bu dönemde.