Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.926
- 50.842
- 3.683
Bu kadar oyunda önemli mi bu kimya denen şey yavKimyasız oynuyor çünkü böyle, 3 kimya baya farkettirir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadar oyunda önemli mi bu kimya denen şey yavKimyasız oynuyor çünkü böyle, 3 kimya baya farkettirir
Kiralık oynatıyorsun diye dramatize edecektim ama kiralık süresini fark ettiğimde her şey için çok geçti Murat ...Sapık mısın ulan![]()

1 daha basmalı iş heaaaa sevdimBir daha basarsın yav,
İki üç lig ile oynayıp da kimyayı fulleyebilirsin.Bu kadar oyunda önemli mi bu kimya denen şey yavMillet 4-5 lig karışık oynuyo iyi oynuyo kartları iyi olanların..
Adam 3lü sistemde çıkıyo hücumda Kvaratskhelia-Ronaldo-Haaland-Vinicius-Chukwueze falan filan oynatıyolarİki üç lig ile oynayıp da kimyayı fulleyebilirsin.
Altındaki 3 kimya olsun oyuncunun
Max takımda 2 kimya olan bir oyuncun kalsın, bek filan olabilir o da
Sanat eseri gibi ...
Aynen öyle ben yapamadım daha ne kadar süresi kaldı acaba.@Umut Şimşek Bugün Saliba, Trippier, Reece James ve 2x Zinchenko çıkarttım. Yani Saliba hariç boş bir gün oluyorEn azından EPL Turnuva görevi için kadro oluştu
Günde beş maç var zzaten kaçırdım yav
ÜzdüGünde beş maç var zzaten kaçırdım yav
Cruiyf başlarda iyiydi sonra düştü bence oyundanCruyff'un sorumsuz hareketlerinden dolayı kadroda revize yaptık. Güncel kadromuz ve yedeklerin görselini ekledim.
Ekli dosyayı görüntüle 200801
Ekli dosyayı görüntüle 200802
Ekli dosyayı görüntüle 200803
Odegaard@Aras Şimşek
PL Garantili gelmiş
Ben yapmayacağım, Saliba, KDB, Zinchenko, Saka çıktı zaten
Boşa yaparım gibi geliyor.