FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

3m coins ile full pack açtım. Falcao 5 kez, Suarez 3 kez, ne bileyim Hazard, Cavani, Benzema falan bile üçer beşer kere çıktı. 80-86 rating aralığından zaten hiç bahsetmiyorum. Başta en lazım olan Robben, Iniesta, Ronaldo, Messi falan daha çıkmadı. Her iki rakibin birinde alayı oluyor bunların, 3m coinden bunları ben nasıl çıkaramıyorum, ne tür bir şansım var anlamadım gitti.

En son kasımda mı aralıkta mı ne oynadım. Ne olaylar dönmüştür kim bilir :(

Tapatalk

Bunu denicem bu aksam

433(5)

_________Yaya

____Pogba___ Gündoğan

James __Kroos (cf)_ Agüero

Nasıl ?

Pace bakımından takımda çok var adam suarez falan var 86 pace hayvan gibi oynuyor 92 overall ama avrupa kadrosu oynuyorum işte :D

yaklasik 2 ay oynadim, baya les bir oyun ama bende suarez falan var ama hic zevk vermiyor bu mod.

fifa 15 iyi olacak insalah, süper lig olsa keske...

yaklasik 2 ay oynadim, baya les bir oyun ama bende suarez falan var ama hic zevk vermiyor bu mod.

fifa 15 iyi olacak insalah, süper lig olsa keske...

banada zevk vermiyor artık bayadır girmiyorum gerçi overalları takip ediyom işte sadece böyle, herkese o kadar overall dayadılarki oyun oynanmaz hale geldi messinin 97 olması hele... ceza sahası dısından vurduğu her sut gol neredeyse

Futu bıraktım. Belçikayı alıp season oynuyorum ben de

Tapatalk

Seasons daha cok keyif veriyor

* LG G2 Tapatalk *

Seasonda bende hata veriyor anlamadım gitti takımımı seçiyorum rakip ara diyorum rakip bulamıyor bunun sebebi ne

Seasonda bende hata veriyor anlamadım gitti takımımı seçiyorum rakip ara diyorum rakip bulamıyor bunun sebebi ne

Kac yildiz ?

Ayarlarda serbest tskil dahs cok rakip bulursun

Ne bilim 2 yildiz takim ile saat 3-4gibi aramata kakmazsan her türlü rakip gekir

Bazen arama biraz süriyir

* LG G2 Tapatalk *

Kac yildiz ?

Ayarlarda serbest tskil dahs cok rakip bulursun

Ne bilim 2 yildiz takim ile saat 3-4gibi aramata kakmazsan her türlü rakip gekir

Bazen arama biraz süriyir

* LG G2 Tapatalk *

Bu matchmating settingsleri siz napıyorsunuz yazarmısın büyük ihtimal onlardan dolayı

Geri
Üst Alt