FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

sjIJsK4.jpg

kWI6xow.jpg

Şu şekil iki kadroya sahibim, false 9 müthiş bir formasyon.

Messi 8, Neymar 7, Mascherano 7 (8 olacak 10 maç sonra), Iniesta 7 kimyada.

İkinci takımımla daha çok keyif ve daha başarılı sonuçlar aldığımı itiraf etmeliyim. Pirlo MÜTHİŞ.

False9 gercekden iyi

En güzel paslar o formasyonla atiliyor

Kanat oyuncular farkli davranıyorlar...pas oyununda daha vok dahiler ve cokca iceriye kat ediyorlar

Yakim genel olarak daha akici..possesion/tiki taka colar icin mükemmel dizilis

* LG G2 Tapatalk *

Suarez çıktı, elimde düzgün bir L.Amerika kadrosu olmadığından oynatamıyorum

6 chem'de oynat :D 4 chem'in altina düşmedikçe chem sadece chemistry style'dan boost almanı engelliyor. 4 chem ve altına düşersen oyuncunun kartı daha kötü hale geliyor.

False9 gercekden iyi

En güzel paslar o formasyonla atiliyor

Kanat oyuncular farkli davranıyorlar...pas oyununda daha vok dahiler ve cokca iceriye kat ediyorlar

Yakim genel olarak daha akici..possesion/tiki taka colar icin mükemmel dizilis

* LG G2 Tapatalk *

Aynen. Geçen sene 41212 iyiydi bu açıdan, bu sene 433-5 ve 4231ler baya iyi tiki taka için.

6 chem'de oynat :D 4 chem'in altina düşmedikçe chem sadece chemistry style'dan boost almanı engelliyor. 4 chem ve altına düşersen oyuncunun kartı daha kötü hale geliyor.

Aynen. Geçen sene 41212 iyiydi bu açıdan, bu sene 433-5 ve 4231ler baya iyi tiki taka için.

Su an buna gecdim

433 (5)

--Mata---------------------D.Silva-

-------------Götze------------------

------Kroos-------Gündogan--

-------------Yaya-----------------

Custom Tactic ile fena durmiyor...sabirli olmak gerekiyor.

Aügero da artik yedek ikinci yarida giremsi gerekiyor Mata nin yerine...

Aslonda Mata ve Silva öyle normalde kulanilan Kanatlar degil...ama Possesion icin fena durmiyor.

Elbet onlari ile iceriye kat edip vurmak pek kolay degil...

en iyi 4411 demislerdi tiki taka icin...ama hic bana göre degildir..cok zor atak yapiliyordu bununla bana göre

not: Kroos mu Götze mi CF'e?

simdilik GÖtze CF oyniyor bende...ama millet Kroos diyor gibi.

Su an buna gecdim

433 (5)

--Mata---------------------D.Silva-

-------------Götze------------------

------Kroos-------Gündogan--

-------------Yaya-----------------

Custom Tactic ile fena durmiyor...sabirli olmak gerekiyor.

Aügero da artik yedek ikinci yarida giremsi gerekiyor Mata nin yerine...

Aslonda Mata ve Silva öyle normalde kulanilan Kanatlar degil...ama Possesion icin fena durmiyor.

Elbet onlari ile iceriye kat edip vurmak pek kolay degil...

Silva çok iyi. Basit bikaç skill biliyosan çok rahat. Ceza sahası dışı, içinden plaseleri çoğu zaman giriyor.

en iyi 4411 demislerdi tiki taka icin...ama hic bana göre degildir..cok zor atak yapiliyordu bununla bana göre

not: Kroos mu Götze mi CF'e?

simdilik GÖtze CF oyniyor bende...ama millet Kroos diyor gibi.

Kroos daha iyi ama hızlı olmayan oyuncuları kullanmakta sıkıntı yaşıyorsan Götze tabi. 4411'i ben de pek sevmem tiki taka için, 2 orta saha yetersiz. 433-5 ve 433-2 çok iyi, yakında 41212-2'yi de denemeyi düşünüyorum.

Packlerden çıkan 5k'lık packleri açıyordum, yeşil renkte 83 overall Jackson Martinez çıktı birinden. Ne demek bu ve kaça satabilirim?

Tiki Taka ya gecim ama zor ya..

Rakip High Pressing yapiyor + Ofansif Formasyon... cok zor paslasiyorsun

EA Oyunu Hizli Oynamak icin programlamis bence..

Elbet bu Oyun tarj beli bi "antreman" zamana gerek.

G. Amerika Konfederasyonu'ndan elimde Suarez, Falcao, Cavani, Neymar, Hulk, Rodriguez, Di Maria, Thiago Silva, Godin, Dante, Marcelo gibi oldukça etkili hücum ve savunma oyuncuları olsa da dandik orta sahaları nedeniyle orta saha hakimiyetini ele almayı seven biri olarak iyi sonuçlar elde edemiyorum. Onun yerine Suarez, Neymar, Silva gibi oyuncuları kendisinde barındırmasa da daha iyi işler yapabildiğim şu takımı kurdum, nasıl olmuş?

zRPDBg.png

G. Amerika Konfederasyonu'ndan elimde Suarez, Falcao, Cavani, Neymar, Hulk, Rodriguez, Di Maria, Thiago Silva, Godin, Dante, Marcelo gibi oldukça etkili hücum ve savunma oyuncuları olsa da dandik orta sahaları nedeniyle orta saha hakimiyetini ele almayı seven biri olarak iyi sonuçlar elde edemiyorum. Onun yerine Suarez, Neymar, Silva gibi oyuncuları kendisinde barındırmasa da daha iyi işler yapabildiğim şu takımı kurdum, nasıl olmuş?

zRPDBg.png

İyi olmuş takım ama Özil'i at Pirlo'yu koy derim şahsen.

Aogo müthis bir bek 76 OVR var ama cok verimli oynuyor.

Aynen öyle Schalke ile career yaparken keşfetmiştim gerçekten çok iyi oynuyor, Höwedes de bir sezonun ardından çok kaliteli bir stoper oluyor, Matip de öyle.

Orta sahada Boateng'in yanına sanırım 7.5m euroya Dembele'yi almıştım. Draxler de ortada daha etkili olduğunu düşündüğümden CAM'a çektim. Sol kanat transferi lazımdı ve yeterli bütçe yoktu. O dönem Gaziantep'te kiralık olduğu için oyuna PSG'de başlamış olan Bruma'yı 6.5m euro opsiyonlu kiraladım devre arasında şampiyonlar liginden gelecek primlerle sezon sonu bonservisini alırım diye. Aynı tarifeyi De Sciglio'ya da uygulayacaktım ama Milan opsiyonlu vermedi, ben de opsiyonsuz kiraladım. Devre arasında da sözleşme bitimine 6 aydan az kalan Lewandowski ile de yeni sezon için anlaşmıştım ilginç bir şekilde. E bu da böyle bir anımdır :D

Hocam tiki taka olmiyir

Sabirim yok bi de..

Hizli oyun baskili oyun = Win

* LG G2 Tapatalk *

Tiki Taka zaten pek mümkün degil. Bazen oyuncularin donup kaliyor top arkalarina düsüyor cok kolay pas hatalari oluyor. Ama pas oyunu oynamak mümkün. Sürekli radara bakip cabuk düsüneceksin. Oyunun yönünü sürekli degistireceksin. Sürekli ikiye bir yapmayacaksin, dogru zamanda oyuncun hareketlenince topu önüne atacaksin. Arada bir kaleciye dön savunmada top gezdir. Dar alanlarda pas tusuna cok hafif dokunarak pas at (bazen siddetli pas vereyim derkene rakip topu kapiyor). Pas verirken yönünü daha iyi ayarla, mesela yan tarafa ara pas vermek istiyorsun ileriye dogru yön verecegine sag capraza yön ver veya oyuncun oldugu yere degil ama oyuncunun olmasi gerektigi yere dogru yön ver. Topun gitmesi gereken yere kadar yön verme tusunu basili tut. Sag ve sol kanatta topla bulusunca iceriye capraz bir sekilde sprint tusunu basili tutarak gitmeye calis. L1 dribbling yap dar alanlarda ikili mücadelelerde sürekli L2 tusuna bas araliklar ile bu sekilde ikili mücadeleleri kazanirsin veya rakibin faul yapar.

Defans yaparken sürekli stoperlerlerin ile geriye kos ki aradan kacan adamlarin önüne kes ve bunu yaptiktan sonra hemen orta sahadan bir oyuncun ile topa sahip olaran rakip oyuncuya bas bunu teammate press ile de yapabilirsin veya manuel. Rakibin kanatlardan gelecegine anladigin an sag ve sol aciklarin ile kanatlari kapat. Bu sekilde orta yapma sansi veya kanatlardan yardirma sansi azalir rakibin.

Bol bol oyna zamanla herseyi daha iyi olur.

Bu gün paco açtım. En iyi olarak adlandiracagim mirallas ve sagan çıktı. :(

Tapatalk

James Rodriguez olmuş 88. Güney Amerika - Avrupa Hybrid yapalım bir tane hazır Godin 86 olmuşken.

James Rodriguez olmuş 88. Güney Amerika - Avrupa Hybrid yapalım bir tane hazır Godin 86 olmuşken.

Nasıl yapsam bilemiyorum ben de. Yapınca burada paylaşır mısın? Suarez, Neymar, Rodriguez, Falcao, Cavani, Marcelo, Godin, Silva, Alves gibi oyuncuları orta sahanın dandik olması sebebiyle kullanamıyorum. Aslında bir Robben çıksa Suarez'den vazgeçip Benzema'yla da devam edebilirim. Hazard da lazım, ha bir de Neuer. Gol yemiyor mübarek kaleci. Neuer'i olan rakipleri yenmekte çok zorlanıyorum. Geçen 21 isabetli 28 şut çektim, rakibin de 6 şutu vardı maç sonunda. O geldikçe attı ben anca bir tane atabildim sonuç olarak 3-1 yenildim.

Geri
Üst Alt