FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

Bu modda hiç oyuncu alamiyoruz değil mi? Yani takas falan da mı yok? Elimde efsane afrikalı adamlar var kullanamıyorum. :mad-49:

Geçtiğimiz FİFA'larda hep custom match oynadın yani. Hiç mi seasons veya h2h oynamadın?

FIFA 13 sadece Lobby de oynadim..

ve cogunlukla arkadaslar ile 2vs2 yapdim Konsolda.

O zaman istemedi cnm TD gecmeye...

FIFA 14 de ise de Lobby de Maclar yapdim..bi tek orda zaten Legacy Defending ile oynaniliyor.

4-5 ay evvel PRO (Club pro gsc takimi) oynadim..ama orda tek kisi kontrol edioyrsun..

2-3 ay evel ise FUT dan dolayi TDa basladim.

Beyler Günde kac mac yapiyorsun en fazla ..o gün fifa oynacanizi karar verdinizde

Yeni defans sistemi..hani eskiden farkli defans yapilyiyordu onu degisdirdiler..

Jockey B tus ile A tusile top calma fln

heee :D arif lan fifa 11 den beri topu şut tuşu ile çalıyoruz. sen bu zamana kadar nasıl oynuyordun?:D

Bir de bu rakipler nasıl bu kadar çok press yapabiliyor bazen bir adama 3 kişi basıyorlar, kendi sahamdan zor çıkıyorum :D Sanki 2 kişi birlikte aynı takımı yönetiyor gibi.

Tahmin Edim..rakipler pressing yapiyor..nerdeyse komple rakip Oyuncular senin tarafinda :D

Ya o önemli değil de topu rakip sahaya attığım anda nereden çıktığını anlamadığım 3 adam etrafını sarıyor topun. Topu kontrol etmeye kalksan direk yerdesin 3 kişi giriyor. Tek pas yapayım desen o adamlara çarpıp onlarda kalıyor. Tek kurtuluş aynen geri atan adama gönderip öbür adamı boşa kaçırmak, ama ne olduğunu anlamadan onun da etrafını sarıyorlar :D

Dolayısı ile maçları 1 şutla falan bitiriyorum.

Bir de ben fifa 14'de pace olayını anlamadım. Khedira 60 pace, baya hızlı memnun kaldım yani. Hazard seri dönüşler yapması harici çok ağır yüksek pace'e rağmen, ortalama bir adam rahatça yakalıyor geriden gelip.

Bir de Pirlo da baya hızlı 55 pace. Rakip defansı delebiliyor koşarak.

neyse grup stage'i 1 puan ile kapattık. Gene iyi.

4-5-1 ile güzel ve keyifli bir oyun ortaya koyduk da 87 89 ve 90'da yenilen goller ile 1-3 yenildik gene.

Canımsın

Defansif olarak orta saha zayıf kalıyor diye sevmiyorlar herhalde pek ama top önde daha çok kalıyor. İyi CAM'lar ile bam güm vurabiliyorsun.

Götze-Isco yapayım bundan sonra Iniesta'y koyduydum az evvel.

Canımsın

Defansif olarak orta saha zayıf kalıyor diye sevmiyorlar herhalde pek ama top önde daha çok kalıyor. İyi CAM'lar ile bam güm vurabiliyorsun.

Götze-Isco yapayım bundan sonra Iniesta'y koyduydum az evvel.

orta bos kaliyo hakkatende

gruptan cikmistim simdi 5-3 yeniliyorum attigi gollerin hepsi beles

hizli bekler baya ise yariyo adam yakalamada ama pozsyon veriyon yani. belki 3cmli olani ise yarayabilir bide onu deneyem

Geri
Üst Alt